• Haberler
  • Genel
  • Üniversite’deki ATM’ler artırılsın – Kocatepe Gazetesi

Üniversite’deki ATM’ler artırılsın – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ziraat Bankası yöneticileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etti. Solak, kampüsteki ATM’lerin artırılmasını talep etti Afyonkarahisar Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü Mustafa Özak ve beraberindekiler ile Kocatepe Şubesi Müdürü Fatma Çöygün, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret etti.Ziyaretlerde AKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı [&hellip]

Üniversite'deki ATM'ler artırılsın

Afyonkarahisar Ziraat Bankası yöneticileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret etti. Solak, kampüsteki ATM’lerin artırılmasını talep etti

Afyonkarahisar Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü Mustafa Özak ve beraberindekiler ile Kocatepe Şubesi Müdürü Fatma Çöygün, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerde AKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan da hazır bulundu. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin ifade edildiği ziyaretlerde Bankalarının Afyonkarahisar’daki faaliyetleri ve sundukları bireysel emeklilik imkânları hakkında Rektör Solak’ı bilgiler veren Özak ve Çöygün, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da AKÜ kampüslerinde bulunan ATM’lerin arttırılması noktasında kendilerinden talepte bulundu. Solak, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme