• Haberler
  • Genel
  • Üniversite Tercih Fuarı açıldı – Kocatepe Gazetesi

Üniversite Tercih Fuarı açıldı – Kocatepe Gazetesi

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizde ilk kez düzenlenen 'Üniversite Tercih Günleri Fuarı' açıldı 'Üniversite Tercih Günleri Fuarı'nın açılış törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve fuarda stant açan 25 üniversitenin temsilcilerinin yanı sıra okul müdürleri, öğrenci ve öğretmenler katıldı. İl Millî [&hellip]

Üniversite Tercih Fuarı açıldı

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimizde ilk kez düzenlenen “Üniversite Tercih Günleri Fuarı” açıldı

“Üniversite Tercih Günleri Fuarı”nın açılış törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve fuarda stant açan 25 üniversitenin temsilcilerinin yanı sıra okul müdürleri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 12’nci sınıf öğrencilerine seslenerek, “Hayatınızın geri kalanını büyük oranda etkileyecek çok önemli bir kararın ve tercihin eşiğindesiniz. Üniversite tercihi aşamasına geldiğinizde bu etkinliğin size büyük bir katkısı olacağını düşünüyorum. Verimli ve düzenli çalışmanın ardından başarı da kendiliğinden gelecektir. Unutmayın başarının anahtarı sizsiniz. Çok değerli akademisyenlerimiz, eğitim ve kariyer danışmanları buraya sizin için geldiler. Sınav öncesi, sınav süreci ve tercih aşamasıyla ilgili tüm sorularınızı cevaplamak için buradalar. Üniversite stantlarında ve düzenledikleri seminerlerle size yol gösterecekler. Merak ettiğiniz her şeyi öğreneceğinizi umuyorum. Önünüzde size aralanmış pek çok üniversite kapısı var. Bu kapıların arkasında sizi neyin beklediğini bilmek ve kendiniz için en doğru meslek ve en doğru üniversitenin hangisi olduğundan emin olmak istiyorsunuz. İşte bu etkinlikle bizler sizin hayatınıza açılan en doğru kapıyı bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi. Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğluda yaptığı konuşmada etkinliğin güzel bir çalışma ve hizmet olduğunu belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme