Üniversite, şehir için önemli bir kurum

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin şehir için önemli bir kurum olduğunu söyledi Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ne destek verdi. Şehitoğlu, 'Son zamanlarda şehrimizde değişim, dönüşüm, gelişimin öncü kurumlarından olan üniversitemizi çok önemsiyoruz.Son dönemde gelişimini hızla artıran üniversitemizin alt yapısı [&hellip]

Üniversite, şehir için önemli bir kurum

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin şehir için önemli bir kurum olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne destek verdi. Şehitoğlu, “Son zamanlarda şehrimizde değişim, dönüşüm, gelişimin öncü kurumlarından olan üniversitemizi çok önemsiyoruz.
Son dönemde gelişimini hızla artıran üniversitemizin alt yapısı anadolu’daki biçok üniversitede bulunmuyor. Fiziki imkanlarıyla da eğitim kadrosu ve eğitim kalitesi ile de adından söz ettirir bir seviyeye ulaştı” dedi.
Şehitoğlu, Üniversite’nin projelerle de gündeme geldiğini hatırlatarak “Üniversitemiz sunduğu projelerin kabul görmesi ve nitelikli öğrenci yetiştirmesi bakımından da istenilir bir üniversite olmuştur. Son yapılan yatırımlar ile katma değerini yükseltmiş bir araştıma hastanesine ve fizik tedavi hastanesine de bölgemiz kavuşmuş oldu” ifadelerini kullandı.
Şehitoğlu, şöyle devam etti:
“Fizik Tedavi Hastanemiz bildiğim kadarıyla Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi’nden onraki en donanımlı hastane, bu değerleri paylaşmamız ve her ne iş yaparsak nerde olursak olalım üniversitemizi iyi anlatabilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü bir kentin gelişmesi için olmazsa olmazların başında üniversitesi ile uyum, birliktelik gelmektedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme