Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üniversite öğrencileri için ideal yaşam alanları oluşturuyoruz”

Üniyurt Afyonkarahisar Özel Öğrenci

Üniyurt Afyonkarahisar Özel Öğrenci Yurdu Yerleşke Müdürü Cengiz Han, öğrenci kenti olarak bilinen Afyonkarahisar’da 10 yıldır üniversite öğrencileri için ideal yaşam alanları oluşturmaya çalıştıklarını söyledi

 

Üniyurt Afyonkarahisar Özel Öğrenci Yurdu Yerleşke Müdürü Cengiz Han ve Üniyurt Merkez Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Şehriban Koluaçık, gazeteniz Kocatepe ziyaret ettiler.
“AİLELERİN GÖZLERİ ARKADA KALMASIN”
13 Kasım 2019 tarihi itibariyle göreve başladığını kaydeden Üniyurt Afyonkarahisar Özel Öğrenci Yurdu Yerleşke Müdürü Cengiz Han, bir öğrenci kenti olarak bilinen Afyonkarahisar’da 10 yıldır üniversite öğrencileri için ideal yaşam alanları oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin yaşadıkları şehrin halkıyla bütünleşmelerine, sosyal ve farkındalığı yüksek bireyler olmalarına katkı sağlamak amacıyla çok sayıda sosyal etkinlik düzenliyoruz. Öğrencilerimizin kariyer gelişimine yardımcı olmak için farklı branşlarda alan uzmanlarıyla öğrencilerimizi bir araya getiriyoruz ve iş yaşamına burada başlamalarını sağlıyoruz. Sporu sağlıklı bir yaşamın ve başarılı bir eğitim sürecinin vazgeçilmezi olarak görüyoruz; bu nedenle yerleşkemiz içinde son derece modern spor aletleriyle donatılmış ve Afyonkarahisar’ın en büyük salonlarından biri olan UNİFİT fitness salonunu öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Deneyimli ve güler yüzlü personel kadrosuyla öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlayacak her türlü imkanı onların hizmetine sunduğumuz gibi bir dünya markası olan Starbucks Cafeyi de öğrencilerimizin ayağına getiriyoruz. Ailelerin gözleri arkada kalmasın, öğrenciler de hiçbir endişe yaşamadan derslerine odaklanabilsinler diye depreme dayanıklı ve gelişmiş yangın algılama/söndürme sistemleriyle donatılmış binalarda 7/24 hizmet sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti