Üniversite, “cihaz bakım” hizmeti verecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında protokol imzalandı İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü arasında yapılan bir protokolle Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Entegre hastanelerin bünyesinde bulunan tüm biyomedikal cihazların kalibrasyonu yapılacak. Yine aynı protokol ile bir yıl boyunca hastanelerin biyomedikal cihazlarının bakım ve onarılması [&hellip]

Üniversite, "cihaz bakım" hizmeti verecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü arasında yapılan bir protokolle Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Entegre hastanelerin bünyesinde bulunan tüm biyomedikal cihazların kalibrasyonu yapılacak. Yine aynı protokol ile bir yıl boyunca hastanelerin biyomedikal cihazlarının bakım ve onarılması hizmeti de AKÜ Biyomedikal Mühendisliği Bölümü tarafından verilmesi kararlaştırıldı.
Hazırlanan programa göre Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’ne bağlı İhsaniye, Bayat, Sultandağı, Hocalar, Çobanlar, Haydarlı ve Başmakçı olmak üzere toplam 7 adet Entegre hastanenin ziyaretlerine başlanmış olup, Kasım ayı boyunca kalibrasyon hizmetlerine devam edilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme