ÜNİLİG'de 3. olduk – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da düzenlenen ÜNİLİG'de Afyon Kocatepe Üniversitesi 3'üncü olurken Akdeniz Üniversitesi 1. ve Niğde Üniversitesi de 2. oldu Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG organizasyonu kapsamında Afyonkarahisar'da yapılan futbol turnuvasında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 3. oldu. 5 takımın yarıştığı Afyonkarahisar etabında Akdeniz Üniversitesi 1. Niğde Üniversitesi 2. ve Afyonkarahisar Üniversitesi 3. olmaya hak kazandı. Konya Karatay [&hellip]

ÜNİLİG’de 3. olduk

Afyonkarahisar’da düzenlenen ÜNİLİG’de Afyon Kocatepe Üniversitesi 3’üncü olurken Akdeniz
Üniversitesi 1. ve Niğde Üniversitesi de 2. oldu

Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG organizasyonu kapsamında Afyonkarahisar’da yapılan futbol turnuvasında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 3. oldu. 5 takımın yarıştığı Afyonkarahisar etabında Akdeniz Üniversitesi 1. Niğde Üniversitesi 2. ve Afyonkarahisar Üniversitesi 3. olmaya hak kazandı. Konya Karatay Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi dereceye giremezken düzenlenen kupa töreninde kupalar sahiplerine teslim edildi.
Birinci olan Akdeniz Ünersitesi’ne kupasını AKÜ BESYO Müdürü Yücel Ocak takdim etti. İkinci olan takım Niğde’ye kupasını TÜSÜF Temsilcisi Selçuk Buğdaycı verirken üçüncü AKÜ’ye ise kupayı TFF Hakem ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mehmet Aydın takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme