Umutlar, bu proje ile yeşeriyor

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun talimatıyla oluşturulan, Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Yaşayan Ulu Çınarlar, Yeşeren Umutlar' projesi tüm hızıyla sürüyor Proje kapsamında İl merkezi, merkeze bağlı köy ve kasabalar ile İlçeleri gezen ve yaşlı insanlarımızı tespit ederek, evinde ziyaret eden Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü personeli, Dinar İlçesinde acilen sağlık tedavisi görmesi gereken [&hellip]

Umutlar, bu proje ile yeşeriyor

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun talimatıyla oluşturulan, Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Yaşayan Ulu Çınarlar, Yeşeren Umutlar’ projesi tüm hızıyla sürüyor

Proje kapsamında İl merkezi, merkeze bağlı köy ve kasabalar ile İlçeleri gezen ve yaşlı insanlarımızı tespit ederek, evinde ziyaret eden Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü personeli, Dinar İlçesinde acilen sağlık tedavisi görmesi gereken 92 yaşındaki Azime Özkaya’yı evinde ziyaret ettiler. Acilen hastaneye yatıp tedavi görmesi gereken Azime Özkaya, ambulansla evinden alınıp Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
MEHMET DURAN, ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ
Aşırı derecede ağrıları olan ve kalp yetmezliği sorunu çeken Azime Özkaya, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran tarafından özel olarak ilgilenilerek ağrıları yapılan tedaviyle giderildi. Özkaya’ya kardiyoloji doktorları tarafından gerekli müdahalelerin yapıldığını ve kalp yetmezliği ile ilgili tedavisinin başladığını belirten Dr. Duran, 92 yaşındaki Azime Özkaya’nın, hastaneye getirildiği gün yapılan tetkik ve analizleri sonucu kendisinin tedavi uygulandığını ve şu an için durumunun çok iyi olduğunu söyledi.
BALKANLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Dr. Duran, hasta ve yaşlı vatandaşların tespit edilmesi, sağlık kontrolünden geçirilmesi, konusunda güzel bir çalışma başlatan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ve projeyi yürüten Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme