'Umudun Ve Geleceğin Adı AK Parti'dir'

AK Parti 90'ıncı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, geleceğin AK Parti ile şekilleneceğini kaydetti

AK Parti 90’ıncı İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda “en genç Belediye Başkanı” unvanıyla Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek konuşma yaptı. Çiçek, “Böyle bir güzel davanın içerisinde olmaktan onur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Ben bir genç kardeşiniz olarak yaklaşık 7 yıl önce bu AK Parti’mizle buluşma imkânı bularak 25 yaşında bu serüvene adım attım. Biz gençler olarak farklı dönemlerde farklı görevler alıyoruz. Bizler partimiz bize ne görev verirse bu dava da canla başla yapmaya hazırız. Bu genç kardeşinize de bu dönem belediye başkanlığı nasip oldu” dedi.

“DAVAMIZI EN İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Çiçek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu tarz toplantılara geçmiş yıllarda katıldığımda en çok dikkatimi çeken noktalardan AK Parti Ailesi mesajının en güzel şekilde veriliyor olmasıydı. Ben bu mesajı gençlerimiz için çok önemli buluyorum. Bazı sosyal medya mecralarında gençlerle partimiz arasında böyle güzel bir diyalog olmadığı algısı yaratılmak isteniyor. Ben bu davanın arkasında nice gençlerimiz olduğunu belirtmek istiyorum. AK Parti’miz Türkiye Yüzyılı’na başlarken yeni bir vizyonla ‘umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’ diyerek bu yolda güçlü bir duruş sergiliyor. Partimizin en temelinde yatan ilke birlik ve beraberlik. Bizi güçlü kılan en büyük olgu budur. Ben Türkiye Yüzyılı’nda gençlerimize ayrı bir önem veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekillerimize, bakanlarımıza, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnşallah davamızı en ileriye taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız. Bu vesile ile toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Bakmadan Geçme