Umudun Çocuklarından Başkan Elibol'a plaket

Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma, Yardımlaşma ve Bilgilendirme Derneği Eskişehir Şubesi üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol'u makamında ziyaret etti Hüdai Kaplıcası'nda kalan ve yüzde 80'i zihinsel engelli vatandaşların oluşturduğu Derneğin Başkanı Gülcan Karakuş ve beraberindeki üyeler, Elibol'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.Ruh ve dimağ yorgunluğuna iyi geldiği için Hüdai Kaplıcası'nı seçtiklerini belirten Dernek Başkanı [&hellip]

Umudun Çocuklarından Başkan Elibol’a plaket

Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma, Yardımlaşma ve Bilgilendirme Derneği Eskişehir Şubesi üyeleri, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti

Hüdai Kaplıcası’nda kalan ve yüzde 80’i zihinsel engelli vatandaşların oluşturduğu Derneğin Başkanı Gülcan Karakuş ve beraberindeki üyeler, Elibol’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Ruh ve dimağ yorgunluğuna iyi geldiği için Hüdai Kaplıcası’nı seçtiklerini belirten Dernek Başkanı Karakuş, “Ülkemizde ki ve derneğimizdeki ilgiye muhtaç engelli üyelerimizi başkanımız Hüdai Kaplıcası’nda misafir ederek büyük bir fedakarlık örneği gösterdi. Dernek üyelerimizin yüzde 80’nini zihinsel engelli kardeşlerimiz oluşturuyor. Türkiye’de ruh ve dimağ yorgunluğuna iyi gelen tek Kaplıca’nın Hüdai Kaplıcası olduğunu öğrendik. Zihinsel engelli kardeşlerimiz ağırlıklı olarak ilaçla tedavi görüyor. Hüdai Kaplıcası’nda kaldığımız süre içerisinde zihinsel engelli kardeşlerimizin ruhsal açıdan rahatladığına tanık olduk.” diye konuştu.
Sandıklı’da Engelli Okulu yapıldığını duyduklarını belirten karakuş, bunun için de mutlu olduklarını dile getirdi. Ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Gülcan Karakuş’a Yunus Emre Biblosu hediye eden Belediye Başkanı İsmail Elibol ise Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri engelli vatandaşlara çok büyük önem verdiğini hatırlattı.
Engellilerin, engellerini ortadan kaldırabilmek, yaşam şartlarını kolaylaştırabilmek için çalıştıklarını belirten Başkan Elibol, “Çünkü her an bizlerde bu konuma düşebiliriz. Üstlenmiş olduğunuz görev çok kutsal. Bu konuda sizlere yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Gerek Belediye olarak gerekse şahsım adına engelli vatandaşlarımızın başımızın üstünde yeri var.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme