Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Sandıklı İlçesi’nde umreye gidecek vatandaşlar dualarla kutsal topraklara uğurlandı Belediye binası önünde gerçekleştirilen programa Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, din görevlileri ve umreye gidecek vatandaşların yakınları katıldı. Başkan Çöl, programda yaptığı konuşmada, “Kutsal topraklara giden vatandaşlarımız inşallah Allah’u tealanın af ve mağfiretine mazhar olarak sizlere ve bizlere dualar ederek sağ salim geriye dönecekler. Allah dualarınızı [&hellip]

Sandıklı İlçesi’nde umreye gidecek vatandaşlar dualarla kutsal topraklara uğurlandı

Belediye binası önünde gerçekleştirilen programa Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, din görevlileri ve umreye gidecek vatandaşların yakınları katıldı.
Başkan Çöl, programda yaptığı konuşmada, “Kutsal topraklara giden vatandaşlarımız inşallah Allah’u tealanın af ve mağfiretine mazhar olarak sizlere ve bizlere dualar ederek sağ salim geriye dönecekler. Allah dualarınızı kabul olanlardan eylesin. Çok heyecanlısınız, biz de sizlerin heyecanınızı paylaşıyoruz. Allah yapacağınız ibadetleri şimdiden kabul etsin. Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.
Daha son umre yolcuları dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Bakmadan Geçme