• Haberler
  • Genel
  • Umre yolcuları dualarla uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Umre yolcuları dualarla uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Hizmet Turizm'in Afyonkarahisar Şubesi bu sezon 5. Umre kafilesini 165 kişi olarak Selçuklu Camii önünden dualarla uğurladı. Umre Kafilesi Kütahya Zafer Hava limanından direk Medine-i Münevvere'ye uçtu 5. Umre kafilesini dün uğurlayan Hizmet Turizm Afyon Şube Müdürü Musa Öksüz 'Mevlamızın ve Rasulullah efendimizin çok kıymet verdiği misafirlerini en güzel bir şekilde ağırlamamız gerektiğini düşündüğümüz için [&hellip]

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Hizmet Turizm’in Afyonkarahisar Şubesi bu sezon 5. Umre kafilesini 165 kişi olarak Selçuklu Camii önünden dualarla uğurladı. Umre Kafilesi Kütahya Zafer Hava limanından direk Medine-i Münevvere’ye uçtu

5. Umre kafilesini dün uğurlayan Hizmet Turizm Afyon Şube Müdürü Musa Öksüz “Mevlamızın ve Rasulullah efendimizin çok kıymet verdiği misafirlerini en güzel bir şekilde ağırlamamız gerektiğini düşündüğümüz için Şirket olarak Umrecilerimize Maddi ve Manevi en iyi imkânları seferber etmeye çalışıyoruz” dedi.
Maddi imkanların iyi olmasının Umrecilerin manevi keyfiyetinin daha iyi olmasına vesile olduğuna dikkat çeken Musa Öksüz, “Mesela konaklama mekanlarının yakın olması umrecilerimizin Haremi Şerif’te daha çok vakit geçirmelerine 5 vakit namazlarını Haremi Şerif’te kılmalarına vesile olmaktadır. Bu noktaları göz önünde bulunduran şirketimiz; Türkiye genelinde yapmış olduğu bütün programlarında 4 ve 5 yıldızlı konaklama konsepti, ulaşımda Dünya markası THY ile 26 farklı havalimanından direk uçuş imkanı, son model Mercedes Trawego otobusler ile transfer, Türk aşçılarımız tarafından taze helal etlerden hazırlanan açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği ve en önemlisi İlmi ve Manevi değerleri yüksek Tecrübeli hocalarımız ile Umrecilerimize huzurlu, Maneviyat dolu bir umre imkanı sunmaktayız” dedi.
Öksüz, “Hizmet kalitemizden taviz vermediğimiz için her geçen gün Türkiye genelinden ve Afyon ilimizden halkımız şirketimize yoğun ilgi göstermekteler, ilgilerinden dolayı en içten teşekkürlerimizi sunarız. Huzur ve İbadet dolu bir Umre yapmak isteyen tüm Afyonlu hemşerilerimizi 20 Nisan, 23 Nisan, 7 Mayıs, 15 Haziran ve 29 Haziran programlarımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme