• Haberler
  • Gündem
  • Ümmühan teyze ördüğü çoraplarla yürekleri ısıttı

Ümmühan teyze ördüğü çoraplarla yürekleri ısıttı

Çıkrık Beldesi’nde yaşayan Ümmühan Eşit, ördüğü çoraplarla yürekleri ısıttı   Afyonkarahisar’ın Çıkrık Beldesi’nde yaşayan Ümmühan Eşit askerler için çorap ördüğünü ve bu çorapların Türkiye Diyanet Vakfı tarafından onlara ulaştırılmasını talep ettiğini beliterek, Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları ekibine ulaştı. 8 ay gibi kısa bir sürede 145 adet yün çorap ören Ümmühan [&hellip]

Çıkrık Beldesi’nde yaşayan Ümmühan Eşit, ördüğü çoraplarla yürekleri ısıttı

Afyonkarahisar’ın Çıkrık Beldesi’nde yaşayan Ümmühan Eşit askerler için çorap ördüğünü ve bu çorapların Türkiye Diyanet Vakfı tarafından onlara ulaştırılmasını talep ettiğini beliterek, Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları ekibine ulaştı.
8 ay gibi kısa bir sürede 145 adet yün çorap ören Ümmühan teyze, Çıkrık Beldesi 4-6 yaş Kur’an kursunda görev yapan ve aynı zamanda TDV gönüllüsü olan Aynur Demirezen’le görüşüp, çorapların gerekli yerlere ulaştırılmasını istedi.
TDV Kadın Kollarınca Ümmühan teyzeden alınan çoraplar, İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı’na teslim edildi.
İl Müftüsü Sinan Kazancı ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp tarafından, askerler için emek emek çorap ören Ümmühan Eşit’in evine ziyarette bulunularak vefalı ve örnek davranışından dolayı kendisine teşekkür edildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme