Ümitsiz gençlik, kötü bir gelecektir

TRT program yapımcısı Hasan Yıldız, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde verdiği konferansta “Ümitsiz gençlik, kötü bir gelecektir” dedi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci topluluklarından Genç Liderler Topluluğu tarafından 19 Mart 2015 tarihinde düzenlenen 'Kariyer Sohbetleri' başlıklı konferans kapsamında TRT'nin sevilen yarışma programı 'Kripteks'in Yapımcı ve Yönetmeni Hasan Yıldız öğrencilerle buluştu.Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen [&hellip]

Ümitsiz gençlik, kötü bir gelecektir

TRT program yapımcısı Hasan Yıldız, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde verdiği konferansta “Ümitsiz gençlik, kötü bir gelecektir” dedi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci topluluklarından Genç Liderler Topluluğu tarafından 19 Mart 2015 tarihinde düzenlenen “Kariyer Sohbetleri” başlıklı konferans kapsamında TRT’nin sevilen yarışma programı “Kripteks”in Yapımcı ve Yönetmeni Hasan Yıldız öğrencilerle buluştu.
Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve kalabalık bir öğrenci topluluğunun izlediği konferansta Yıldız, başarıya giden yolun ilk ve en önemli koşulunun kendine inanmak olduğunu ifade ederek, “Çanakkale ve İstiklal Savaşı bunun tarihe kazınmış ispatıdır. Hayatlarınız boyunca hiçbiriniz geçmişlerinizi değiştiremezsiniz ama gelecek henüz avucunuzun içindedir. O yüzden her ne yapmak istiyorsanız, inanın ve önünüze bakın” dedi.
Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yıldız, katılımcılara sertifikalarını dağıtırken de “Bana bu yoğun temponuzda gençlere nasıl vakit ayırabiliyorsunuz diye sorduklarında, ben ‘bu pırıl pırıl genç arkadaşların her konferansım sonunda gözlerindeki parıltıyı görüyorum’ diye cevap veriyorum. Ümitsiz ve hedefsiz bir gençlik kötü bir gelecektir. Sürekli tekrarlıyorum gideceği yönü olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım etmez derler. Biz gençlerimize rüzgâr olmak değil, onların yelkenlerini hangi yöne çevirmeleri gerektiğini anlatıyoruz” diye konuştu. Program, AKÜ Genç Liderler Topluluğu Kurucu Başkanı Gökhan Toker’in Hasan Yıldız’a katkılarından dolayı plaket takdim etmesiyle sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme