'Ümitlerimizi koruyorduk'

AFJET Afyonspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Diyarbekirspor'da moraller bozuk. Konuşmasına başlarken Afyonspor'u tebrik eden Diyarbekirspor Teknik Direktörü Ahmet Duman, şampiyonluk ümitlerini maç sonrasında kaybettiklerini aktardı. 'BURAYA KAZANMAK İÇİN GELDİK' Afyonkarahisar'a AFJET Afyonspor'u mağlup etmek için geldiklerini belirten Duman 'Öncelikle tabii buraya kazanmak için geldik. Çünkü bizim için şampiyonluk yolunda olup olmama maçı idi bu. Ümitlerimizi [&hellip]

AFJET Afyonspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Diyarbekirspor’da moraller bozuk. Konuşmasına başlarken Afyonspor’u tebrik eden Diyarbekirspor Teknik Direktörü Ahmet Duman, şampiyonluk ümitlerini maç sonrasında kaybettiklerini aktardı.
“BURAYA KAZANMAK İÇİN GELDİK”
Afyonkarahisar’a AFJET Afyonspor’u mağlup etmek için geldiklerini belirten Duman; “Öncelikle tabii buraya kazanmak için geldik. Çünkü bizim için şampiyonluk yolunda olup olmama maçı idi bu. Ümitlerimizi koruyorduk, bu maçı kazanmak son şansımızdı diyelim. Son şansımız demeyelim tabii matematiksel durumlar belli olmadan. Dolayısı ile iki takımın da seyirciye iyi futbol izlettirdiğini düşünüyorum belki pozisyon çok olmayabilir maçta fakat, mücadele açısından iyi bir maç izlediklerini zannediyorum seyircilerin. Bir anlık gafletimizden bir gol yedik, ikinci gol de karambolden bunlar düşündüğümüz şeylerin dışında gelişen şeyler tabii. Bizim için kötü bir maç oldu üzgünüz” dedi.
“BİZİM AÇIMIZDAN KÖTÜ OLDU AFYON’U TEBRİK EDİYORUM”
Sonucun kendi açılarından kötü olduğunu vurgulayan Teknik Adam Duman, “Biz sahada futbol oynamak istiyoruz bunlar çok önemlidir. İyi futbol oynayarak kazanmayı hedefliyoruz çirkinleştirmek istemiyoruz futbolu bu benim kendi felsefem, oyun düşüncem. Sahada da oyuncularımı bu türde empoze ediyorum. Tabii hakemin zaman zaman oyuncularımızı gerecek ters kararları oldu. Bunlar futbol içerisinde var orda olan orada kalır. Biz futbolun güzel yüzünü sahaya yansıtmalıyız. Bizim açımızdan kötü oldu, Afyonspor’u tebrik ediyorum” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme