• Haberler
  • Gündem
  • Ümit Özdağ bu kez de Gültekin Uysal'ı hedef tahtasına koydu

Ümit Özdağ bu kez de Gültekin Uysal'ı hedef tahtasına koydu

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'da Cuma namazındaki provokatif davranışları ile gündeme gelen, sonrasında Afyonkarahisar Valisi ve Afyonkarahisar Emniyet Müdürü'nü zan altında bırakan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu kez de Afyonkarahisarlı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı hedef tahtasına koydu UYSAL'IN EV SAHİBİ İLE OLAN HİKAYESİNİ İSTİSMAR ETTİ Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da Cuma namazındaki provokatif davranışları ile gündeme gelen, sonrasında Afyonkarahisar Valisi ve Afyonkarahisar Emniyet Müdürü’nü zan altında bırakan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu kez de Afyonkarahisarlı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı hedef tahtasına koydu

UYSAL’IN EV SAHİBİ İLE OLAN HİKAYESİNİ İSTİSMAR ETTİ
Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın İstanbul’da Afganistanlı ev sahibi ile ilgili yaşadıkları ulusal ve yerel basında haber konusu olmuştu.
Bu haberlerin ardından twitter de bir paylaşım yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Uysal’a yönelik olarak “DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Afgan ev sahibi, “Afganistan’dan akrabam gelecek” diyerek evden çıkartmış. Konu ile ilgilenmezsen, Afgan’dan ev kiralarsan çıkarırlar. Yarın yurdumuzdan da çıkarmaya çalışacaklar!” paylaşımında bulundu.
UYSAL’DAN TAŞ GİBİ CEVAP GELDİ
Özdağ’ın bu paylaşımının ardından Gültekin Uysal da “Ümit Özdağ’a cevabımdır” başlıklı bir paylaşımda bulundu. Uysal Özdağ’a cevabında şunları söyledi:
“Umarım sahte kabadayılık için şaşırıp İçişleri Bakanlığı yerine Demokrat Parti’yi hedef almamışsınızdır.
Öncelikle bir darbecinin çocuğu olarak Demokrat Parti’nin çocukluktan itibaren sizin ruhunuzda açtığı yarayı anlayabiliyorum.
Ayrıca sizin partiniz peydah olmadan ‘Suriyeli sığınmacılar/Geçici Korunma Stütüsündekiler’ meselesinde Demokrat Parti olarak Türk siyasetinde ilk defa bir Göç Politikaları Başkanlığı oluşturduğumuzu ve bu mesele ile ilgili yine ilk defa siyasi/toplumsal farkındalığı artırmak için faaliyet yürüten sayın İlhan Aksoy’un ilgili Genel Başkan Yardımcısı olduğunu en iyi siz bilirsiniz.
Vesileyle yüzlerce kez;
Türk vatandaşlığı satılamaz
Şam Rejimi ile diplomatik görüşmelere başlanmalı
AKP’nin yanlış üstü Suriye Politikasının bir ‘PKK Devleti’ kurulmasına imkan verdiğini ve ‘Yüzyıllardır sıcak denizlere inme hayali olan’ Rusya’nın Suriye’de kalıcı/komşu bir güç haline geldiğini
Her geçen gün, saat,. Ay, hafta, yıl, Suriyeli sığınmacılar sorununun demografide ekonomide, toplumsal ve siyasi hayatta derin ve geri dönülemez sonuçlar ürettiği gerçeğinden hareketle ‘Suriyelilerin Suriye’ye entegre edilmesi için acil politika değişikliğine gidilmesi gerektiğini hem şahsi hem kurumsal olarak ifade ettik.
Tüm bu söz, politika ve faaliyetlerimiz ortayken sataşmanızı anlıyorum
Son söz olarak sizin yerinizde olsam Demokrat Parti mevzu bahis olunca boynumu büker mahcubiyet içerisinde, sessizce kenarda görmesinler diye otururum”
ÖZDAĞ YİNE CEVAP VERDİ
Son olarak Ümiz Özdağ bir paylaşım yaparak, “Gültekin benim yüksek lisans Öğrencim olarak başarılı değil ancak hiç olmazsa Nur talebesi sahte terbiyesi arkasına sığınan vasat bir çocuktun. Görüyorum ki siyaset seni terbiyesiz yapmış.” suçlamasında bulundu. >> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme