UMEM kapsamında 10 kurs açılacak

Afyonkarahisar'da Uzlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi kapsamında 6 kursun açılması kararlaştırıldı UMEM Beceri'10 Afyonkarahisar İli Kurs Yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi. Toplantıya, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Akar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil, Afyonkarahisar Mesleki [&hellip]

UMEM kapsamında 10 kurs açılacak

Afyonkarahisar’da Uzlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi kapsamında 6 kursun açılması kararlaştırıldı

UMEM Beceri’10 Afyonkarahisar İli Kurs Yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.
Toplantıya, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Akar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Enver Mermer katıldı. Toplantıya Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu EML Müdürü Mehmet İvecen de iştirak etti.
Toplantıda ilimizde “Makine Bakım Onarım”, “CNC Operatörlüğü”, ”Lastik Satış Servis ve Onarım”, “Doğalgaz Kaynakçılığı” ve Plastik Enjeksiyon Kalıpçılığı” kurslarının açılmasına karar verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme