Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulutürk’ten ayrılık sinyalleri

AFJET Afyonspor’un başkanlık görevine

AFJET Afyonspor’un başkanlık görevine geçen sezon gelen Yusuf Ulutürk, sezonun son bulmasının ardından başkanlık görevini bırakabileceğini ve gelecek sezon takımın başında olmak istemediğini söyledi

 

AFJET Afyonspor’un TFF 1. Lig’den düşmesinin ardından yönetimin istifası sonrasında yaşanan krizi başkanlığa gelerek çözüme kavuşturan Yusuf Ulutürk sezon sonunda görevi bırakabileceğinin sinyallerini verdi.
AFJET Afyonspor, 2019-2020 sezonu öncesinde başkan adayı bulamamış ve kritik dönemde kendisine önerilen kulüp başkanlığı görevini AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk kabul etmişti. AFJET Afyonspor’un 2019-2020 sezonunda kulüp başkanlığı görevine yürüten Yusuf Ulutürk, kendisinin geleceğiyle ilgili kararı hakkında değerlendirme yaptı.
Ulutürk, “Kulübe başkan olarak seçildiğimde kulübün mevcut borcu 9 milyon 600 bin lira seviyelerindeydi. Geliri yok denecek kadar az olan kulübün borçlarını azaltma yoluna giderken ekonomik bir kadro kurarak ligde de başarılı olmayı hedefledik. Hedeflerimize yakın bir planlamayla yolumuza devam ederken koronavirüs salgını sonrasında liglerin ertelenmesiyle bekleme sürecine girdik. Kalan 6 haftanın oynanıp oynanmayacağı, Play-Off turuna kalıp kalmayacağımız konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı açıklamayı bekliyoruz. Kulübün eski borçlarının yaklaşık yüzde 50’lik kısmını ödedik. Bu sezona dönük SSK ve oyuncu alacaklarından doğan bir miktar borcumuz var. Kendi dönemimize ait borçları kapattıktan sonra sezonun tamamlanmasının ardından görevi bırakacağım. Yeni bir yönetim ve yeni bir vizyonla AFJET Afyonspor’un başarıya ulaşması için kulübün önünü açmayı düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti