Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Şöleni başladı

Uluslararası Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Şöleni başladı

Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Taş Medrese de “Uluslararası Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Şöleni” düzenlendi

 

Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Afyonkarahisar Belediyesi ile Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu’nun katkıları ile Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde (Taş Medrese) “Uluslararası Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Şöleni” düzenlendi.
Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nilgün Seçen, şöleni Zafer Meydanı’nda uluslararası geniş bir katılımla yapmayı planladıklarını ancak pandemi sürecinin bunu engellediğini dile getirdi. Başkan Seçen, katılımcılara ve destek verenlere tek tek teşekkür ederek plaket takdim etti.
Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu Genel Başkanı Savaş Ünal, Afyonkarahisar’da olmaktan mutlu olduklarını gelecek yıllarda daha geniş katılımla Afyonkarahisar’a gelmek istediklerini söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, şölenin pandemi nedeniyle Zafer Meydanı’nda yapılamadığını aktardı. Şölenin daha geniş katılımla yapılmasının Afyonkarahisar’ın tanıtımına çok daha fazla katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Karakuş, gelecek yıllarda daha büyük şölenlere imza atılacağına inandığının altını çizdi.
Resim ve fotoğrafların sergilendiği şölen kitap stantları da yer aldı. İki gün boyunca açık kalacak şölenin açılış törenine Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu Genel Başkanı Savaş Ünal, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nuri Ahmet Gök, Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Seçen, sivil toplum kuruluşlarından katılım oldu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi