• Haberler
  • Genel
  • Uluslararası 5. ELT konferansına TED Koleji ev sahipliği yaptı

Uluslararası 5. ELT konferansına TED Koleji ev sahipliği yaptı

Uluslararası 5. ELT (Empowering the Learner: Linking Assessment to Learning) konferansı, TED İstanbul Koleji'nin ev sahipliğinde TED Afyon Kolejinin İngilizce Öğretmenlerinin de katılımı ile gerçekleştirildi 300 kişinin katıldığı 5 oturum, 2 panel ve 20 çalıştayda İngilizce dil eğitiminde ölçme ve değerlendirmenin, dil öğrenimine ve öğrencinin kendisini geliştirmesine katkıda bulunacak yöntemlere dayandırılmasına yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu.Farklı [&hellip]

Uluslararası 5. ELT konferansına TED Koleji ev sahipliği yaptı

Uluslararası 5. ELT (Empowering the Learner: Linking Assessment to Learning) konferansı, TED İstanbul Koleji’nin ev sahipliğinde TED Afyon Kolejinin İngilizce Öğretmenlerinin de katılımı ile gerçekleştirildi

300 kişinin katıldığı 5 oturum, 2 panel ve 20 çalıştayda İngilizce dil eğitiminde ölçme ve değerlendirmenin, dil öğrenimine ve öğrencinin kendisini geliştirmesine katkıda bulunacak yöntemlere dayandırılmasına yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu.
Farklı TED okullarından ve video konferans ile yurt dışından öğrencilerin katıldığı panelde, öğrenciler ölçme ve değerlendirme konusunda görüşlerini ve önerilerini paylaştılar.
Hindistan, Finlandiya, İsveç, Hollanda ve Türkiye’den konuşmacıların katıldığı panelde konuşmacılar, kendi ülkelerinde uygulanan ölçme ve değerlendirme yöntemleri üzerinde paylaşımlarda bulundular.
Uluslarası 5. ELT Konferansına TED Afyon Koleji’nden İngilizce Zümre Başkanı Sema Kaya Emlek, İngilizce Öğretmenleri M. Elif Güven, Ebru Özmen, Manolya Tuncer ve Selin Ayva katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme