• Haberler
  • Gündem
  • 'Ulusal ve uluslar arası boyutta çalışmalar gerçekleştiriyoruz'

'Ulusal ve uluslar arası boyutta çalışmalar gerçekleştiriyoruz'

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi'ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.   Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı [&hellip]

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “İletişimi milli çıkarlar doğrultusunda stratejik bir bakış açısıyla ele alıyoruz. Ülkemizin itibarını koruyacak ve yükseltecek bir anlayışla ulusal ve uluslararası boyutta çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi

İletişim Başkanı Altun, Türkiye Polis Radyosu’nda İpek Açar’ın hazırlayıp sunduğu “Can Cana” programına konuk oldu. İletişim Başkanlığının çalışmaları ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine giden yolda atılan tarihi bir adım olduğunu söyledi.
Altun, yeni sistemin pek çok kazanımından birinin de İletişim Başkanlığının ihdas edilmesi olduğuna değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’nin her alanda olduğu gibi ulusal ve uluslararası iletişim alanında da güçlü bir performans sergilemesi gerektiğine inanan vizyoner bir bakış açısına sahip olduğunu vurgulayan İletişim Başkanı Altun, burada Türkiye’nin iletişiminin kurumsal bir yapıda sürdürülmesi gerektiği fikrinin esas olduğunu dile getirdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme