Uluçay'dan Romanlar Derneği'ne Ziyaret

Romanlar Derneği'ni ziyaret eden  AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay,  Romanların  partilerinde ki yerinin ayrı olduğunu söyledi Uluçay, 'Hüseyin Ceylan Uluçay kardeşiniz olarak her zaman emrinizde olacağım.' dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir’i ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Adayı Uluçay’a destek olacaklarını ifade etti.

Haber

“ROMAN KARDEŞLERİMİZİN YERİ APAYRI”

Ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şöyle konuştu:

“Bizleri böyle bir coşku ile karşılayarak, yüreklerini açan Roman kardeşlerime gönülden teşekkür ederim. Sizler bir kez daha bizlere olan desteklerinizi gösterdiniz. Rabbim bizlerin yanından sizler gibi dostları eksik etmesin inşallah. Sizlerden ne zaman destek istesek ne zaman arasak gece gündüz demediniz bizleri hiç kırmadınız. Bugün de burada yine aleni ve açıkça bizlere olan desteklerinizi gösteriyorsunuz. Roman kardeşlerimizin bizdeki yeri apayrı. Bende burada size bir kez daha söz veriyorum. Hüseyin Ceylan Uluçay kardeşiniz olarak her zaman emrinizde olacağım. Sizlerin samimiyeti, güveni ile birlik, beraberlik içerisinde bir dönem geçireceğiz. Rabbim bizleri sizlere mahçup etmesin” dedi.

Bakmadan Geçme