Uluçay'dan Afyonspor'a Destek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, genç oyuncularıyla çıktığı Kırklarelispor Futbol A.Ş. karşısında 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Zorlu geçen maçtan sonra sahaya inen AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonspor’lu oyunculara beraberlik pirimi olarak 100 bin TL verdi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Hes İlaç Afyonspor’un oyuncularına maddi destekte bulundu. Kırklarelispor ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Afyonspor, maçın son dakikalarında attığı beraberlik golüyle hem puan kazandı hem de büyük bir sevinç yaşadı. Maçın ardından AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Afyonkarahisar Milletvekilleri sahaya inerek oyuncuları tebrik etti.

Uluçay, Afyonspor oyuncularına, beraberlik golünün sevincine ek olarak beraberlik primi adı altında takıma toplamda 100 bin TL nakdi ödül dağıtmaya karar verdi. Uluçay’ın bu jesti, takımdaki herkes arasında dağıtılınca 3’er bin lira kişi başı olarak düşecek. Prim kulüp müdürü aracılığıyla doğrudan elden dağıtılacak.

Bakmadan Geçme