• Haberler
  • Genel
  • Uluçay ve Yurdunuseven yeni ekonomi modelini anlattılar

Uluçay ve Yurdunuseven yeni ekonomi modelini anlattılar

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Çay ve Sultandağı ilçesinde esnaf ve vatandaşlara yeni ekonomi modelini anlattılar   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Çay ve Sultandağı ilçelerinde esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. ALDIRMAZ BRİFİNG VERDİ AK Parti Afyonkarahisar [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Çay ve Sultandağı ilçesinde esnaf ve vatandaşlara yeni ekonomi modelini anlattılar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Çay ve Sultandağı ilçelerinde esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.
ALDIRMAZ BRİFİNG VERDİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Sultandağı ve Çay ilçelerinde Daraltılmış Danışma Meclis toplantısına da katıldı. İki ilçede de esnafları ziyaret eden Uluçay ve Yurdunuseven esnaf ve vatandaşlara yeni ekonomi modelini anlattı. Sultandağı’nda kapalı pazar yeri ve pazar yeri üzerine kurulu GES’i inceleyen heyet daha sonra Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ı yeni belediye binasında ziyaret etti. Mehmet Aldırmaz, Uluçay ve Yurdunuseven’e brifing verdi. Heyet daha sonra Yakasenek Köyü’ne giderek kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu.
“YENİ MODELDE BÜYÜME VAR”
Yakasenek köyü halkına hitap eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği üzere bize has, ülkemiz koşullarına uygun bir modelimiz var. Bizim üzerimize düşen de bu modeli vatandaşlarımıza anlatarak ne yaptığımızı ifade etmektir. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak Türkiye’nin yeni ekonomi modelini anlatıyoruz. Bu modelde yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme var. Yeni Türkiye’nin ekonomi modelinin faydaları nedir, neler kazandıracak bunları anlatıyoruz. Çay ve Sultandağı ilçelerini ziyaret ettik. Bu modeli vatandaşlarımızın ayağına giderek bir bir anlattık.”
“DÖVİZ KITLIĞI DEĞİL
BOLLUĞU VAR”
Yeni ekonomi modelinde kimsenin parasını dolarda tutmasına gerek kalmayacağını belirten Uluçay şöyle konuştu: “Türk Lirasını mevduat hesabından tuttuğu takdirde paramızın değerini devletimiz koruyacak. Kurda ne kadar artış olursa olsun, bu artış kişinin hesabına yatırılacak. Kaldı ki ülkemizde döviz kıtlığı değil döviz bolluğu var. Yeter ki, milletimiz devletine güvenini sürdürsün. Sözde ekonomistler ne diyordu; Efendim doların düşmesi için faizin artırılması gerekir. Bununla birlikte ana muhalefet partileri ne diyordu; Doların düşmesi için erken seçim olmalı. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş serbest bırakılmazsa dolar düşmez diyenler de vardı. Demek ki neymiş? Doların düşmesi için Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın serbest kalmasına gerek yokmuş.”
“MUHALEFETİN AKLIYLA YOLA ÇIKAN YOLDA KALIR”
Muhalefeti de eleştiren Uluçay sözlerini şöyle sürdürdü: “Hallerine bakınca insan gerçekten üzülüyor. Dolarınn düşmesi muhalefeti bu kadar bozabilir mi? Demek ki, bütün umutlarını Türkiye’nin çökmesine bağlayan bir muhalefet grubuyla karşı karşıyayız. Ülke batarsa kendilerinin çıkacağını hesap ediyorlar. Dolar düştü muhalefet çöktü, depresyona girdi. Ellerindeki tek kozu da kaybettiler. Türk Lirası kazanırken, 10 seçim kaybeden malum zatın başında bulunduğu muhalefet yine kaybetti. Olan da bunların aklıyla hareket edip varını yoğunu dolara yatıranlara oldu. Bu muhalefet zaten ayakları yere basan bir muhalefet olsaydı 19 yıldır seçim kazanırdı. Bu partilere oy veren aziz milletimize tavsiyem, bunların aklıyla yola çıkmayın, yolda kalırsınız.”
“MİLLET BİZİM
MİLLETİMİZ AFYONKARAHİSAR BİZİM ŞEHRİMİZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ak bir sevda ile millete hizmet şiarıyla yola çıktıkları günden beri eser ve hizmet siyasetini benimsediklerini söyledi. Yurdunuseven, “Milletimizle iç içe olmaya talepleri bizzat kendilerinden dinlemeye ve istişareler yapmaya devam ediyoruz. Bu millet bizim milletimiz, Afyonkarahisar bizim şehrimiz ve bu ülke bizim ülkemiz. Bizler bugüne kadar her haneye ulaşıp her hanenin talebini dinlemek ve doğabilecek sorunlara anında refleks gösterebilmek için gece gündüz gözetmeden çalışmaya gönüllü olduk ve çalışıyoruz. Bunu aynı davaya ortak olduğumuz teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimiz daha yakından görüyor ve yaşıyorlar. Sosyal medyadan esmeyi gürlemeyi icraat sananların, Afyonkarahisar’ın hangi sokağının nereye çıktığını bilmeyenlerin bu şehre, bu ülkeye zerre katkısı olamayacağını çok iyi biliyoruz. Tam da bu yüzden yükümüz ağır yolumuz uzun.” dedi.
“ALLAH’IN İZNİYLE TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIZ”
Yeni dönemde de Allah’ın izniyle tüm engelleri aşıp belirlenen hedeflere ulaşacaklarını dile getiren Yurdunuseven, “Bugün ülkemize dayatılmak istenen ekonomik darboğazı yine milletimizle beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atlatacağız. Belirlediğimiz yeni ekonomi modeli ile ekonomi terörüne geçit vermemek adına bizlerde sahada bizzat milletimizle irtibat halinde olmaya devam ediyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz Çay ve Sultandağı esnafımıza yeni ekonomi modelimizi anlatarak onların talep ve önerilerini dinledik. AK Parti Çay ve Sultandağı İlçe Teşkilatlarımızda güncel konular üzerine istişarelerde bulunarak üzerimize düşen vazifeleri yeniden değerlendirdik. Çay ve Sultandağı Belediyelerimizin gerçekleştirdiği denetim ve diğer faaliyetler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bizler millete oyun oynama çalışanlara bugüne kadar olduğu gibi bugünde ‘Dur’ diyecek ve milletimizle beraber bu fitne ateşini de söndüreceğiz.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme