• Haberler
  • Genel
  • Uluçay: Tüm kadrolarımızla sahada çalışıyoruz

Uluçay: Tüm kadrolarımızla sahada çalışıyoruz

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti teşkilatlarının tüm kadrolarıyla sahada olduğunu söyledi. Uluçay, '14 Mayıs öncesi nasıl çalışıyorsak 28 Mayıs seçimleri için de aynı şekilde çalışıyoruz.' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, gazeteci İsmail Akar'ın hazırlayıp sunduğu 'Seçime Doğru' programına konuk oldu. '14 MAYIS [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti teşkilatlarının tüm kadrolarıyla sahada olduğunu
söyledi. Uluçay, “14 Mayıs öncesi nasıl çalışıyorsak 28 Mayıs seçimleri için de aynı şekilde çalışıyoruz.” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu “Seçime Doğru” programına konuk oldu.
“14 MAYIS ÖNCESİ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”
Afyonkarahisar’da 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri Cumhurbaşkanı seçiminin sorunsuz tamamlandığnı belirtti. Uluçay, “Siyasetin kavga, gürültü olmadan olması lazımdır. Sükûnet içinde bir seçim dönemi geçirdik. Tüm siyasi parti il başkanlarına teşekkür ederim. Cumhur İttifakı üyesi partiler içerisinde oy kaymaları normaldir. Cumhur İttifakı üyesi partiler olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu sahaya da yansıyor. Partiler arası oy kaymaları normaldir. Meclisteki çoğunluk bizdedir. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın seçimleri kazanacağını düşünüyorum. Sahada vatandaşımızın kararı bu yönde görülüyor. Tüm milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız şu an çalışmaya devam ediyorlar. Partimizin farkı budur. 14 Mayıs öncesi nasılsa şimdi de aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Diğer partilerde aday olanlar sahada değiller. Seçim ofislerini kapatmışlar, çalışmalarda görünmüyorlar. Biz 14 Mayıs öncesi nasılsa aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bunu seçmenlerin takdirine bırakıyorum. Diğer partilerin adayları seçilemediği gün partisiyle alakasını kesiyorlar. Milletimiz bunları görüyor, en doğrusunu takdir edecektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme