Ultra maratoncular 100 kilometre koştu

NEF Vakfı tarafından Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 100 kilometrelik Zafer Ultra Maraton yarışması düzenlendi.

Büyük Taarruz’un 101. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Afyonkarahisar’da spor etkinliği düzenlendi. NEF Vakfı tarafından Kocatepe Spor Kompleksi Atletizm pistinde gerçekleştirilen 100 kilometrelik Zafer Ultra Maraton yarışması, sporcuların ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti.
Yarışmanın sonuçlarına göre İzmir takımı birinci sırayı alarak büyük bir başarı elde etti. Isparta takımı ikinciliği, Afyonkarahisar takımı ise üçüncülüğü kazandı. Yarış sonunda sporcular arasındaki rekabet ve dayanıklılık, Büyük Taarruz’un anlamıyla birleşerek etkinliğe ayrı bir anlam kattı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. Kasapoğlu, etkinliğin milli birlik ve beraberliği pekiştirme amacına da vurgu yaparak, sporcuların gösterdiği çaba ve azmin önemini belirtti.

Bakmadan Geçme