• Haberler
  • Gündem
  • Ülkücüler, Türkmenlerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Ülkücüler, Türkmenlerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Tarafından Türkiye Genelinde Başlatılan Türkmenler  için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından da gıda ve giysi toplandı. Toplanan yardım malzemelerinin yüklendiği tır, Karşıyaka Mahallesi’nden dualar eşliğinde toplama merkezi olan Kilis'e doğru yola çıkarıldı.Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Suriye’de 5 yıldır devam eden bir savaşın yaşandığını belirterek, [&hellip]

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Tarafından Türkiye Genelinde Başlatılan Türkmenler  için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından da gıda ve giysi toplandı. Toplanan yardım malzemelerinin yüklendiği tır, Karşıyaka Mahallesi’nden dualar eşliğinde toplama merkezi olan Kilis’e doğru yola çıkarıldı.
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Suriye’de 5 yıldır devam eden bir savaşın yaşandığını belirterek, “Önceleri iç savaş gibi görünen ancak zaman geçtikçe 14 devletin doğrudan veya dolaylı olarak müdahil olduğu bir insanlık dramı yaşanıyor. Bütün şer güçlerinin bir Türkmen Kardeşlerimize yönelik topyekun saldırısında hayatta kalma mücadelesi veren dindaşlarımızın, soydaşlarımızın tek dayanağı Türkiye’den gönderilen yardımlar” diye konuştu.

Bakmadan Geçme