'Ülkücüler MHP'den ayrılmaz' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda uzun bir ara verilen haftalık basın toplantıları dün başladı. MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, bir aksilik olmaması halinde her hafta olağan basın toplantılarını düzenleyerek siyasi gündemi değerlendireceklerini belirtti.'GEÇ TE KALINSA BELEDİYEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM''MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda her hafta Perşembe günleri Allah işi karışmadıkça her hafta yapmaya devam edeceğiz' [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda uzun bir ara verilen haftalık basın toplantıları dün başladı. MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, bir aksilik olmaması halinde her hafta olağan basın toplantılarını düzenleyerek siyasi gündemi değerlendireceklerini belirtti.
“GEÇ TE KALINSA BELEDİYEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda her hafta Perşembe günleri Allah işi karışmadıkça her hafta yapmaya devam edeceğiz” diyen Mehmet Karagöz, ilin genel nüfusu itibariyle çok az değiştiğini, şehir merkezinde ki nüfusun hızla arttığını kaydetti. Bu nedenle kent merkezindeki trafiğin yoğunlukla arttığını ifade eden Karagöz, “Zamanında bazı hatırlı insanların yüzünden, şehir merkezindeki ana arterler dar tutulmuştur. Bu sebeple, trafik her geçen gün problem olarak gündemdeki yerini korumaya devam etmektedir. Trafik problemini çözmek adına Maliye kavşağında köprülü üst geçit inşaatına başlanmıştır. Çok gecikmiş olsa da bu çalışmayı başlatan Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum” dedi.
ALTERNATİF YOLLAR GÖZDEN GEÇİRİLSİN
Maliye kavşağında köprülü üst geçit iş başlama tarihini 10 Mayıs 2017 olarak bildiğini iş bitim tarihinin 8 Aralık 2017 olarak açıklandığını belirten Karagöz, “İşin başlaması ile zaten çok yoğun olan trafik tam bir kaosa dönmüştür. Bu güzel çalışmaya başlamadan önce, kavşağın trafik yükünü kaldırabilecek alternatif yollar iyi seçilmeliydi. Şimdi yaz tatili dönemindeyiz, Eylül de okullar açılacak, trafikteki araç sayısı katlanacaktır. Öğrenim döneminde 3 ay daha, köprülü üst geçit inşaatı devam edecektir. Bu üç ayda trafik felç olacaktır. Bu durumun yaşanmaması için, alternatif yolların tekrar gözden geçirilmesini tavsiye ediyoruz. Yüklenici firma yetkilileriyle görüşülerek, iş süresinin en aza çekilebilmesi için günlük çalışma saatinin makul seviyeye çıkarılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
BAŞKAN VE MECLİS
ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
İtfaiye merkezinin de köprülü üst geçit çalışması yapılan yerde olduğunu hatırlatan Mehmet Karagöz şöyle konuştu: “İtfaiye merkezi de malum kavşak bölgesindedir. Olası bir yangında, kavşaktaki trafikten yangına ulaşmak gecikmeli olacaktır. Bunun için itfaiye araçlarının şehrin uygun yerlerinde konuşlandırılmasında fayda görüyoruz. Alparslan Türkeş Köprüsü’ndeki ismin, 80 yıllık hayatını Türk Milletine hizmete adayan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in adına yakışır şekilde yazılmasını sağlayan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekilimiz Halil İbrahim Baykara’ya, tüm Belediye Meclis Üyelerine çok teşekkür ediyorum”
“BİZİM ARKADAŞLARIMIZ TENEZZÜL ETMEZ”
MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Meral Akşener’in yeni parti kurma girişimine yönelik düşüncesi sorulan Karagöz, “Bundan sonraki siyasi hayatı Meral hanımın kendi tercihi noktasındadır. MHP yerinde, ülkücüler teşkilatında. Meral hanım parti kurma çalışmaları için CHP Genel Başkanı ve diğer siyasi partilerin başkanları ile görüşmeler yaptı. Buna DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da dâhil. Siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. MHP’nin ülkücü hareketin hiçbir ferdi teşkilattan ayrılmaz. Teşkilat problemleri teşkilat içinde hal olur. Bizim arkadaşlarımız öyle bir yere tenezzül etmezler” şeklinde konuştu.
“ÖREN’E İŞ VE İÇ DÜNYASINDA
BAŞARILAR DİLERİM”
Çobanlar İGM Üyesi Habib Ören’in ihracı hakkında ki soruyu cevaplandıran Karagöz şöyle konuştu: “Habib bey partimize yerel seçimler öncesinde gelmişti. MHP’nin kendi kuralları, kaideleri ve kendi yaşam biçimi olan, kendi inanışları doğrultusunda siyaset yapan bir partidir. Habib Ören Bey bu kuralların biraz dışında kaldı. Bizde ‘Lider-Teşkilat-Doktrin’ üçlemesi var. Bir de hiyerarşi var. Hiyerarşiye uymayan arkadaşlarımız kendi yollarını çizmişlerdir. Ben Habib Bey’e bundan sonraki iş dünyasında ve iç dünyasında başarılar diliyorum. Kendisi partimizden ihraç edilmiştir. Şu anda bağımsız İl Genel Meclisi üyesidir”
KARAGÖZ’DEN TÜRKEŞ’E GÖNDERME
Kabine değişikliğine yönelik görüşü sorulan Mehmet Karagöz, yeni kabinenin Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Yeni kabine üyelerinin iktidar partisi AK Parti’nin kendi tercihleri olduğunu belirten Karagöz, buna söyleyecek bir şeyi olmadığını ancak tek bir isim üzerinde söz söyleme hakkı bulunduğunu belirtti. Karagöz şunları söyledi: “Kabine değişikliği Adalet ve Kalkınma Partisinin kendi tercihidir. Ama Tuğrul Türkeş Bey ile ilgili olarak atalar bir laf söylemişler. ‘Dalından kopan yaprağın kaderini rüzgâr tayin eder’ Eğer siz dalınızdan koparsanız sizi koparan rüzgâr sizi alır bir yere oturtur oradan da alır başka bir yere oturtur. Tuğrul Beye sağlık, başarı diliyorum. Bundan sonraki hayatında da inşallah Türk Milletine hizmet etmeye devam etsin.” >> Burcu AYDINn’ın Haberi

Bakmadan Geçme