Ülkücüler kadına şiddeti konuştu

Ülkü Ocakları İl Temsilciliği Asena birimi tarafından organize edilen 'Kadın ve Şiddet' adlı panelde kadına karşı şiddet konuşuldu   Ülkü Ocakları İl Temsilciliği tarafından “Kadın ve Şiddet” konulu panel Rehberlik Araştırma Salonu'nda (RAM) düzenlendi. Panelin açılış konuşmasını Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram yaptı. Bayram, dünya çapında yaygınlaşan ve tüm toplumları derinden etkileyen bir [&hellip]

Ülkü Ocakları İl Temsilciliği Asena birimi tarafından organize edilen “Kadın ve Şiddet” adlı panelde kadına karşı şiddet konuşuldu

Ülkü Ocakları İl Temsilciliği tarafından “Kadın ve Şiddet” konulu panel Rehberlik Araştırma Salonu’nda (RAM) düzenlendi.
Panelin açılış konuşmasını Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram yaptı. Bayram, dünya çapında yaygınlaşan ve tüm toplumları derinden etkileyen bir konu haline gelen kadına şiddetin, özellikle son yıllarda Türkiye’de de sıklıkla gündem olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan yaptığı konuşmada, son zamanlarda Türkiye de kadına şiddetin artmasından yakındı.
MHP HER ZAMAN TAŞ ALTINA ELİNİ KOYDU
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ülkü Ocakları İl Temsilciliği Asena birimini “Kadın ve Şiddet” konulu panel düzenledikleri için tebrik ederek şöyle konuştu:
“MHP kadına şiddetin sosyolojik, psikolojik, ekonomik ve toplumsal bütün boyutlarıyla ilgilenmekte bu sorunlara kalıcı çareler aramaktadır. Bilge Türk Liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli kadına dönük şiddetle mücadelede herkesin örnek alması gereken bir siyasal liderlik modelini ortaya koymuştur. Bilge Liderimiz, bu konuyla ilgili olarak ‘Fiziksel, psikolojik şiddete uğrayan kadınlarımızla nasıl helalleşeceğiz. Dilde sürekli kadına şiddet vardır, bunlarla nasıl yüzleşeceğiz. Dünyanın her yerinde kadınların çığlıkları vardır. Bu çığlık masumdur. Gazi Mustafa Kemal ne diyor, ‘Dünyadaki en güzel şeyleri kadınlar yapar’ Her kadın ve çocuk istismarı insanlığa ihanettir. Hiçbir ihanet cezasız kalmaz’ diye ifade etti. Bütün kurumlarıyla kadına yönelik şiddete âmâsız fakatsız karşı çıkan MHP bu alanda sempozyumlar, organizasyonlar düzenlemiş partimiz bünyesinde KAÇEP Platformu kurulmuş bu konuda taşın altına her zaman elini koymuştur.” şeklinde konuştu.
Daha sonra Afyonkarahisar Barosu Başkan Yardımcısı Av. Gönül Ar Güngör ve Psikolog Ümmühan Nal “Kadın ve Şiddet” konusunda sunum yaptılar. Panelin sonunda Milletvekili Taytak ve Ocak Başkanı Bayram panelistlere plaket verdi.

Bakmadan Geçme