• Haberler
  • Genel
  • Ülkücü işçilerde başkan Okur – Kocatepe Gazetesi

Ülkücü işçilerde başkan Okur – Kocatepe Gazetesi

Ülkücü İşçiler Şubesi'nin genel kurul toplantısı sonucu Orhan Okur ve ekibi göreve seçildi. Hafta sonu yapılan toplantıda Hayrettin Gıran bayrağı Okur'a devretti Ülkücü İşçiler Afyonkarahisar Şubesi'nin 7. olağanüstü genel kurul toplantısı hafta sonu yapıldı. 25 Temmuz Pazar günü dernekte yapılan toplantıya tek aday ve liste olarak katılan Orhan Okur ve listesi yeni yönetim kurulu üyeleri [&hellip]

Ülkücü işçilerde başkan Okur

Ülkücü İşçiler Şubesi’nin genel kurul toplantısı sonucu Orhan Okur ve ekibi göreve seçildi. Hafta sonu yapılan toplantıda Hayrettin Gıran bayrağı Okur’a devretti

Ülkücü İşçiler Afyonkarahisar Şubesi’nin 7. olağanüstü genel kurul toplantısı hafta sonu yapıldı. 25 Temmuz Pazar günü dernekte yapılan toplantıya tek aday ve liste olarak katılan Orhan Okur ve listesi yeni yönetim kurulu üyeleri olarak seçildiler. Genel kurul toplantısı sonucu Hayrettin Gıran görevini Okur ve ekibine devretti. Dernek şubesinin 2 yüz üyesi bulunduğunu aktaran Orhan Okur, genel kurul toplantısına; MHP Milletvekili Prof. Dr. Abdülkadir Akcan, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Refik Üstün, MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy ve dernek üyelerinin katıldıklarını söyledi. 1999 Yılında kurulan dernek şubesinin üye menfaatleri doğrultusunda mücadele verdiğini kaydeden Şube Başkanı Orhan Okur, çalışmaların bu kategoride devam edeceğini sözlerine ekledi.
Ülkücü İşçiler Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı: Orhan Okur
Yönetim Kurulu Üyeleri: Salih Tokman, Abdil Akseki, Metin Kılıçsal, Bekir Sazan, Yunus Temiz, Zeki Taş, Hakkı Diler, Yücel Genç.
Denetim Kurulu Üyeleri: Cevat Müsevitoğlu, Abdullah Ekmekçi, Mevlüt Gün.
Üst Kurul Delegeleri: Orhan Okur, Metin Kılıçsal, Zeki Taş, Salih Tokman, Ahmet Özköse, Abdil Akseki, Hakkı Diler, Bekir Sazan. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme