'Ülkücü hareket Afyon'un her yerinde'

Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu ve belde halkıyla biraraya gelen MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Afyon genelinde teşkilatlanma ve ülkücü hareketi anlamak üzere yürütülen çalışmaların devam ettiğini belirtti   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve beraberindekiler Değirmenayvalı beldesinde bir dizi temasta bulundu. 'ÜLKÜCÜ HAREKETİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ' [&hellip]

Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu ve belde halkıyla biraraya gelen MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Afyon genelinde teşkilatlanma ve ülkücü
hareketi anlamak üzere yürütülen çalışmaların devam ettiğini belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve beraberindekiler Değirmenayvalı beldesinde bir dizi temasta bulundu.
“ÜLKÜCÜ HAREKETİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ”
MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, merkezde yaptıkları 8 belde ziyaretlerinde teşkilatlanma atamasını gerçekleştirdi. Kartal ve yönetimi, Değirmenayvalı belde teşkilatını ziyaret ederek belde halkıyla bir araya geldi. Belde halkının yoğun ilgili gösterdiği toplantı da Kartal parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MHP’ye gösterilen teveccühten memnun olduklarını söyleyen Kartal, “Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı 14 belde, 22 köy ve 58 mahallede MHP’nin teşkilatlanması noktasında, partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin görüş ve talimatlarının vatandaşlarımıza iletilmesi, ülkücü hareketin anlatılması çalışmalarımız devam ediyor. Belde teşkilatlarımızda ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızla buluşarak, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber davamızı anlatmaya devam ediyoruz” dedi.
“BİRLİKTE UYUMLA ÇALIŞIYORUZ”
F. Fevzi Kartal, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri ile Ankara’dan belediyelere gereken desteğin verildiğini vurguladı. Kartal, “MHP’li belediyelerimiz şimdiye kadar kendi bölgelerinde vatandaşlarımıza vermiş oldukları sözlerin büyük bir kısmını yerine getirmişlerdir. Bu hizmetlerin kazandırılmasında Milletvekilimiz Mehmet Taytak Ankara’dan, bizlerde il ve ilçe teşkilatı olarak ilimizde uyum içerinde çalışarak belediyelerimize yatırım kazandırmak için yoğun çalışma içerisindeyiz. Değirmenayvalı’da olduğu gibi diğer MHP’li belediyelerimizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar.” diye konuştu.
“HİZMET VE YATIRIMLAR BELDENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ”
Değirmenayvalı’ya yapılan hizmet ve yatırımlarla beldenin çehresinin değiştiğini söyleyen Belediye Başkanı Erol Barutcu şöyle konuştu: “Desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a belde halkı adına teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Artık teşkilatımız ve belde halkımız ile beraberiz. Bu süreç içerisinde MHP Değirmenayvalı belde teşkilatımızın yerini de değiştirdik. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumuz günden bugüne beldemize en iyi hizmeti sunmak için ekibimiz ile beraber yoğun bir çalışma temposuna girdik. Allaha şükürler olsun, beldemizde gözle görülür hizmetler ve yatırımlar yaptık. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan başta MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, İl Başkanımız Mehmet Kocacan’a, il yönetim kurulu üyelerimize, Merkez İlçe Başkanımız Fevzi Kartal’a ilçe yönetimimize, belediye meclis üyelerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme