Ülkücü hafıza Baykara ile 1980 öncesini konuştu

MHP Ülkücü Hafıza Komisyonu Afyonkarahisar genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. MHP Ülkücü Hafıza Komisyonu Başkanı Murat Gökçimen ve beraberindeki komisyon üyeleri Mustafa Gün ile Raşit Doğan Afyonkarahisar Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Halil İbrahim Baykara’yı ziyaret etti. 12 Eylül 1980 öncesi Ülkü Ocaklarında görev alan Baykara ile 1980 öncesi ve sonrasını konuşan komisyon üyeleri o dönemde yaşanan sıkıntıları [&hellip]

MHP Ülkücü Hafıza Komisyonu Afyonkarahisar genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. MHP Ülkücü Hafıza Komisyonu Başkanı Murat Gökçimen ve beraberindeki komisyon üyeleri; Mustafa Gün ile Raşit Doğan Afyonkarahisar Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Halil İbrahim Baykara’yı ziyaret etti. 12 Eylül 1980 öncesi Ülkü Ocaklarında görev alan Baykara ile 1980 öncesi ve sonrasını konuşan komisyon üyeleri o dönemde yaşanan sıkıntıları bire bir dinlediler.
Komisyon Başkanı Gökçimen, “Davamızın büyüklerinden kıymetli Halil İbrahim Baykara bey ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Davasından, çizgisinden zerre kadar şaşmayan sayın Baykara’nın 1980 öncesinde ve sonrasında bizzat tanıklık ederek yaşadığı sıkıntıları kendi ağzından dinledik. Çalışmalarımıza Afyonkarahisar’dan sonra ilçe ve beldelerdeki programlarımız ile devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme