• Haberler
  • Genel
  • Ülkücü gençlerden protesto – Kocatepe Gazetesi

Ülkücü gençlerden protesto – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde yaşanan olayları protesto etti. Vakıf İl Başkanı Fatih Erdem, 'Terör örgütü sempatizanları tarafından Ülkücü öğrencilere yapılan sözlü ve fiili saldırılar haddini aşmıştır' dedi Afyonkarahisar Ülkü Ocağı üyeleri, Şuhut Kavşağı'nda bir araya gelerek Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'nde meydana gelen öğrenci olaylarını [&hellip]

Ülkücü gençlerden protesto

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde yaşanan olayları protesto etti. Vakıf İl Başkanı Fatih Erdem, “Terör örgütü sempatizanları tarafından Ülkücü öğrencilere yapılan sözlü ve fiili saldırılar haddini aşmıştır” dedi

Afyonkarahisar Ülkü Ocağı üyeleri, Şuhut Kavşağı’nda bir araya gelerek Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde meydana gelen öğrenci olaylarını protesto etti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Fatih Erdem, “Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde PKK terör örgütü sempatizanları tarafından Ülkücü öğrencilere yapılan sözlü ve fiili saldırılar, haddini aşmış, ülkücü öğrencileri yaralama noktasına ulaşmıştır. Amaçları ve hedefleri ülkeyi bölme, huzursuzluk ortamı yaratmak, kardeşi kardeşe kırdırmak olan bu vatan hainlerine Afyonkarahisar halkının tahammülü kalmamıştır” dedi.
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE
Türkiye’nin bütünlüğünün bozulmayacağını söyleyen Erdem, “Buradan Afyonkarahisar’da ve bütün ülkemizin her karış toprağında bu hainliği yapanlara sesleniyoruz: Türkiye Lazı ile, Çerkezi ile, Acemi ile Zazası ile Tatarı ile, Kürdü ile Türk’tür ve her zaman Türk kalacaktır. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konuştu.
ÜLKÜCÜ YEMİNİ ETTİLER
Basın açıklamasının ardından otopark ve arayol olarak kullanılan yolda yürüyüş yapan Ülkücüler, polis tarafından durduruldu. Emniyet yetkililerine taşkınlık yapmayacaklarına dair söz veren topluluk, yürüyüşe devam etti. Ülkücü Yemini yaptıktan sonra yürüdükleri yoldan geri dönen kalabalık, olaysız bir şekilde dağıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme