• Haberler
  • Genel
  • Ülkü Ocakları'ndan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocakları'ndan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine hizmet veren otobüslerdeki yolculara lokum ikram etti Afyonkarahisar Ülkü Ocakları üyeleri, AFTAŞ'ta Doğu ve Güneydoğu illerine giden yolculara lokum ikramında bulundu. Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Yiyit son günlerde Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen otobüslere yapılan saldırılara tepki gösterdi. Yaşanan olayları kınadıklarını belirten Yiyit, “Terörün son [&hellip]

Ülkü Ocakları’ndan örnek davranış

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine hizmet veren otobüslerdeki yolculara lokum ikram etti

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları üyeleri, AFTAŞ’ta Doğu ve Güneydoğu illerine giden yolculara lokum ikramında bulundu. Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Yiyit son günlerde Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen otobüslere yapılan saldırılara tepki gösterdi.
Yaşanan olayları kınadıklarını belirten Yiyit, “Terörün son günlerde tırmanması ve şehit haberlerinin gelmesi yuvalarımıza ve yüreklerimize ateş düştü. İnsanlarımız duygularına hakim olamadılar ve terörü protesto etmek için sokağa çıktılar. Ama olayları provoke etmek için özel gelmiş ajanların Doğu ve Güneydoğu’dan gelen otobüsleri taşladıklarını, taşra illerimizde mevsimlik işçi kardeşlerimizi dövdüklerini gördük ve sokaklarda şöyle bir sıkıntı duymaya başladık ‘Kürtler Türklerin ebedi düşmanıdır’ diyorlar.Asla bu kabul edilemez bir algıdır. Bizlerin her zaman kardeşiz ve öylede olmaya devam edeceğiz. Hiçbir doğu ve güneydoğulu kardeşimiz bizlerin düşmanı değildir. Bizlerin tek bir düşmanı vardır, o da PKK’dır. Hep birlik Allah’ın izniyle de onun da sonunu hep birlikte getireceğiz” dedi.
Lokum dağıtımında Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Erol Özsoy da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme