Ülkü Ocakları’ndan el sanatları kursu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda “Yarınlarınızı Ellerinizle Şekillendirin” isimli el sanatları kursu başlatıldı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Emre Burak Tağ, Havvana Gencer'in sorumluluğundaki asena birimiyle yarınlarına, geleceğine yön vermek isteyen, benimde bir mesleğim olsun diyen kadınlara ücretsiz el sanatları kursları vereceklerini ifade etti.İl Ocak Başkanı Emre [&hellip]

Ülkü Ocakları'ndan el sanatları kursu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda “Yarınlarınızı Ellerinizle Şekillendirin” isimli el sanatları kursu başlatıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Emre Burak Tağ, Havvana Gencer’in sorumluluğundaki asena birimiyle yarınlarına, geleceğine yön vermek isteyen, benimde bir mesleğim olsun diyen kadınlara ücretsiz el sanatları kursları vereceklerini ifade etti.
İl Ocak Başkanı Emre Burak Tağ, yaptığı açıklamada, kadınların bu kurslar sayesinde ekonomik özgürlüklerine katkı sağlayabileceklerini, yarınlarına daha güvenli bakabileceklerini, yaşamlarına yön verebilmek adına güçlü bir adım atabileceklerini belirtti.
Şu an için el işi, boncuk işi, nikâh şekeri ve mefruşat dokuma-işleme gibi el sanatları kurslarının faal olduğunu belirten Tağ, ilerleyen günlerde talepler doğrultusunda farklı alanlarda da kurslar açabileceklerini söyledi. Tağ, çalışmanın, İl Ocak Başkanlığı binasında yürütüleceğini ve öncelikli hedeflerinin genç kızların ders dışındaki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve el becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak olduğunu kaydetti.
Tağ, “Bu kurslara her yaştan her kesimden katılım sağlamak isteyen kadınlarımıza, genç kızlarımıza kapımız ardına kadar açıktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme