• Haberler
  • Genel
  • Ülkü Ocağı binası faaliyette – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocağı binası faaliyette – Kocatepe Gazetesi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Emre Burak Tağ, Afyonkarahisar'ın simgesi olarak asırlara meydan okuyan Karahisar kalesinin, gölgesiyle serinlettiği bahçesiyle her taşında buram buram Afyonkarahisar kokan Mevlevi Türbe Camii yanında bulunan Ülkü Ocağı’nın asırlık hizmet binasının faaliyete girdiğini açıkladı Ramazan ayı ve yeni hizmet binası ile ilgili açıklama yapan İl Ocak Başkanı [&hellip]

Ülkü Ocağı binası faaliyette

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Emre Burak Tağ, Afyonkarahisar’ın simgesi olarak asırlara meydan okuyan Karahisar kalesinin, gölgesiyle serinlettiği bahçesiyle her taşında buram buram Afyonkarahisar kokan Mevlevi Türbe Camii yanında bulunan Ülkü Ocağı’nın asırlık hizmet binasının faaliyete girdiğini açıkladı

Ramazan ayı ve yeni hizmet binası ile ilgili açıklama yapan İl Ocak Başkanı Emre Burak Tağ, yeni hizmet binasında Afyonkarahisarlıları, halkı misafir etmek ve fikri paylaşımlarda bulunmanın kendilerine gurur vereceğini bildirdi.
Mazisi yıkık bir milletin Ati’si olmaz diyerek adım attıklarını vurguladığı kutlu yolda yapılanların yapılacakların teminatı olacağını ifade eden İl Ocak Başkanı Emre Burak Tağ; “Mücadele etme azminden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bu kapsamda bütün milletimiz ve ülkemiz genelinde huzur ve kardeşliğe vesile olacak bir ramazan ayı geçirmeyi temenni ediyoruz. Milletimizin Ramazan ayı boyunca şanlı tarihimizin derinliklerinden getirdiði sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini yine bu mübarek ayda da sergilemeye devam edeceğinden eminiz. Ramazan ayı boyunca İl Ocak binamızda farklı programlar ve etkinliklerle hemşehrilerimize ev sahipliği yapmak adına hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bu faaliyetlerimizden öncelikli olanlar Ramazan ayı boyunca teravih namazı sonrasında ‘Fikir Otağı’ adlı okuma bahçemizde gerçekleştireceğimiz dini, milli ve fikri sohbetlerimiz; İkindi namazı sonrası her yaştan katılımcıya hitap edecek Türk Diyanet Vakıf- Sen ile ortaklaşa hazırladığımız Kur-an kursu ve gençliğimize yönelik fikri, dini ve milli eğitim seminerleri ile faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Etkinliklerimizi ve işleyişi ile ilgili detaylı bilgiye web sitemizden ulaşabilir ayrıca İl Ocak Başkanlığımızda misafirimiz olup bu programlarımıza katılım sağlanabilir.” dedi.
Tağ, Ramazan ayında başlayıp akabinde de sürekli olarak devam edecek olan okuma saatlerine, okuma bahçesinde tüm Afyonkarahisarlıların davetli olduklarını dile getirdi. İl Ocak Başkanı Emre Burak Tağ, Teravih namazından sahur vaktine kadar olan sürede “Fikir Otağı” adlı okuma bahçesinde içecek ikramı yapılacağını, etkinliklere tüm halkın davetli olduğunu sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme