• Haberler
  • Genel
  • Ülker: Şikayet ve isteklerin gereği yapılıyor

Ülker: Şikayet ve isteklerin gereği yapılıyor

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, basında yer alan iddialara cevap verdi. Ülker, odanın telefon numaraları ve mail adresinin tüm minibüslere şikayet hattı olarak asıldığını, vatandaştan gelen şikayet ve isteklerin her zaman dikkate alınıp gerekenin yapıldığını bildirdi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, odaya kayıtlı esnafın bilgi ve becerilerinin geliştirilerek, halka en iyi [&hellip]

Ülker: Şikayet ve isteklerin gereği yapılıyor

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, basında yer alan iddialara cevap verdi. Ülker, odanın telefon numaraları ve mail adresinin tüm minibüslere şikayet hattı olarak asıldığını, vatandaştan gelen şikayet ve isteklerin her zaman dikkate alınıp gerekenin yapıldığını bildirdi

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, odaya kayıtlı esnafın bilgi ve becerilerinin geliştirilerek, halka en iyi ve kaliteli hizmetin verilebilmesi amacıyla periyodik aralıklarla hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendiğini ve bundan sonrada düzenleneceğini bildirdi.
Oda Başkanı Mevlüt Ülker, 20 Eylül-30 Eylül 2010 tarihleri arasında Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptıkları eğitimde; Temel trafik kuralları, trafikte doğru ve yanlış davranışlar, trafikteki risk faktörleri, konularının ele alındığını kaydetti. Ülker, 30 Kasım 2011 tarihinde; Emniyet Genel Müdürlüğü-Trafik Daire Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu ve Oda olarak katıldıkları “Ticari Araç Sürücülerinin Bilgilendirilmesi ve Bilinçlendirilmesi” isimli eğitim toplantısına odaya kayıtlı esnafın katıldığını söyledi. Ülker; “05 Mayıs-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve Dumlupmar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile birlikte yaptığımız, ilk dersini Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun verdiği Şehir İçi Minibüs Şoförleri ve Servis Şoförlerine yönelik eğitim seminerimiz tamamlanmıştır. Bu seminerde; Kent içi trafiği sürüş güvenliği, seyir halinde tutum-davranışlar ve zaman oryantasyonu, kent içi ulaşımında iletişim becerileri, engelleri ve çözüm yolları, kişisel bakım ve hijyen, halkla ilişkiler konularında bilgiler verilmiştir” dedi.
Oda Başkanı Mevlüt Ülker, eğitime katılan bütün şoförlere, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından eğitim sertifikalarının verildiğini hatırlattı.
Ülker sözlerine şöyle devam etti: “Açıkladığımız eğitim seminerleri Odamız tarafından düzenlenen eğitimlerden bazılarıdır. Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak kanunun bize verdiği görev ve yetkileri, il halkı ve üyelerimizin menfaati doğrultusunda kullanmaktayız. Odamızın telefon numaraları ve mail adresi bulun minibüslere şikayet hattı olarak asılmış ve vatandaşımızdan gelen şikayet ve istekler her zaman dikkate alınarak gereği yapılmaktadır.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme