• Haberler
  • Gündem
  • “Ülkenin MHP’ye ihtiyacı var” – Kocatepe Gazetesi

“Ülkenin MHP’ye ihtiyacı var” – Kocatepe Gazetesi

Seçim çalışmalarını sürdüren Serdaroğlu, köylerde halkla buluştu. Vatandaşın sıkıntınlarını ve taleplerini dinleyen Serdaroğlu, ülkenin MHP’ye ihtiyacı olduğunu vurguladı.Serdaroğlu, “Dünyanın en büyük Türk kentinde fetih ruhuna sahip olmadıktan sonra ne yapılsa nafiledir, ne söylense beyhudedir. Şunu bir defa açık açık ifade etmek isterim ki, mazisi yarım asrı bulmuş Milliyetçi Hareket Partisi ketnlerimizde olması gereken yerde, hayal [&hellip]

Seçim çalışmalarını sürdüren Serdaroğlu, köylerde halkla buluştu. Vatandaşın sıkıntınlarını ve taleplerini dinleyen Serdaroğlu, ülkenin MHP’ye ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Serdaroğlu, “Dünyanın en büyük Türk kentinde fetih ruhuna sahip olmadıktan sonra ne yapılsa nafiledir, ne söylense beyhudedir. Şunu bir defa açık açık ifade etmek isterim ki, mazisi yarım asrı bulmuş Milliyetçi Hareket Partisi ketnlerimizde olması gereken yerde, hayal ve hedefindeki mertebede değildir. Bunun pek çok sebebi vardır. Bu sebepleri doğru teşhis ederek, doğru tedaviyle buluşturarak gücümüze güç katmamız, yürüyüşümüze sürat eklememiz ortak gayemiz olmalıdır. Bu gayeden taviz veremeyiz, buna ilgisiz ve duyarsız kalamayız.” dedi.

Bakmadan Geçme