• Haberler
  • Gündem
  • 'Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğüne Kast Eden Terör Örgütlerine Göz Açtırmadık, Açtırmayacağız'

'Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğüne Kast Eden Terör Örgütlerine Göz Açtırmadık, Açtırmayacağız'

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2023 yılında ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerine göz açtırmadıklarını, 2024 yılında da bu başarılı mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini ifade ederek, 'Bir asrını tamamlamış Cumhuriyetimizin yepyeni yüzyıllara, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla erişeceğine inancımız tamdır.' dedi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yeni yılın aziz Türk milletine ve tüm dünyaya huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ederek, vatandaşların yeni yılını tebrik etti.

“HER GEÇEN YIL, MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ PEKİŞTİRECEK”

2024 yılının herkes için daha sağlıklı bir yıl olmasını dileyen Vali Yiğitbaşı, “Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir coşkuyla kutladığımız 2023 yılı sona ererken, bir asrını tamamlamış Cumhuriyetimizin yepyeni yüzyıllara, Aziz Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla erişeceğine inancımız tamdır. Her geçen yıl, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirecek, bir ve kardeş olarak geleceğe taşıyacak yeni bir ruhun habercisidir. Bu anlamda, 2024 yılının ülkemize ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİDİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Mesajında, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için büyük fedakarlıklarla savaşan ordumuza minnet ve şükranlarını sunan Vali Yiğitbaşı,

“2023 yılında ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerine göz açtırmadığımızı ve 2024 yılında da bu başarılı mücadeleye kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek isterim. Bir kez daha geçtiğimiz yıllarda terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum. Geçtiğimiz hafta hain bir terör saldırısında şehadet şerbetini içen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurladığımız şehidimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

“İNSANLIK DIŞI MUAMELELERE MARUZ KALAN TÜM TOPLUMLARIN HUZURA KAVUŞTUĞU BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Vali Yiğitbaşı sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni yılın, tüm insanlık için daha huzurlu ve daha müreffeh bir dünyanın inşasına yönelik atılacak adımların atıldığı ve tüm ülkelerin orta hedef ve ilkeler doğrultusunda birleştiği bir yıl olmasını diliyorum. 2024 yılının, ülkemizde çeşitli ülkelerden destek bulan terör örgütlerinin saldırılarının son bulduğu, Gazze’de masum kadın ve çocukların katledilmesine karşı tüm dünyanın tek vücut olup tavır aldığı ve dünyanın neresinde olursa olsun açlık, zulüm, sömürü, işkence ve işgal gibi insanlık dışı muamelelere maruz kalan tüm toplumların huzura kavuştuğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.  Bu süreçte her zaman ve şartta vazife başında olan, şehrimizin güvenliği ve huzuru için çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehrimizde huzur içinde yaşamını sürdüren tüm hemşehrilerimize yeni yılın sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. 2024 yılının ülkemizde daha huzurlu, sağlıklı ve müreffeh bir yılın inşası için katkılar sunmasını niyaz ediyorum.”

Bakmadan Geçme