Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ ÜZERİNDEKİ OYUNLAR VE MHP

Muharrem Günay 14 Aralık 2010 Salı 02:00:00
  ABD ve İsrail’in Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)nin merkezinde BÜYÜK KÜRDİSTAN bulunmaktadır. 1991 yılındaki Birinci Körfez savaşından itibaren asıl amaç Kerkük’ten Diyarbakır’ın kuzeyine kadar uzanan bölgede bir Kürt devleti kurmaktır. ABD yetkilileri tarafından BOP çerçevesinde bölgemizdeki 24 ülkenin sınırlarının değişeceği açıkça ilan edilmiş, haritaları dahi yayınlanmıştır. Nitekim bu konulara genişçe yer veren bir araştırma şahsım tarafından hazırlanmış ve gazetemiz Ortadoğu’da “Ortadoğu’da Gelişen Olaylar Ve Türkiye” başlığı ile yıllar önce yayınlanmıştır. (bak. Ortadoğu Gazetesi)
Abdullah Gül, 2 Nisan 2003 günü, yani ABD’nin Irak’ı işgal girişimi sırasında, “ABD Dışişleri Bakanı Powell ile Ankara’da 2 sayfa 9 maddelik bir gizli anlaşma yaptığını” ifade etmiştir. (Vatan gazetesi manşeti, 24 Mayıs 2003) Bu anlaşma, TBMM’ye getirilerek onaylanmış değildir. Dolayısıyla sadece Abdullah Gül’ü ve AKP hükümetini bağlamaktadır. İşte bu anlaşmanın maddelerinden biri de PKK’nın yasallaştırılmasıdır. Bugün AKP’nin “Kürt açılımı” olarak lanse ettiği icraatlar, bu anlaşmanın bir sonucudur.
Ortadoğu’da kurulmak istenen bu Kürt devleti aslında bir Kürt devleti olmayıp İKİNCİ İSRAİL’dir. Büyük Kürdistan’ın, yani ikinci İsrail’in kuruluşunda ABD’nin en önemli taşeronu ise PKK ve PKK’yı iktidar ortağı yapan AKP iktidarıdır.
ABD, özellikle Birinci Körfez Savaşı’ndan bu yana PKK’yı maddi olarak da desteklemektedir. Bu durum Türk ordusunu tarafından da tespit edilmiştir. Hatta Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis, ABD’nin PKK’ya desteğini tesbit edip rapor ettiği ve ABD’nin İkinci İsrail planına karşı çıktığı için 1993 yılında muhtemelen CIA tarafından bindiği uçak düşürülerek öldürülmüştür.
Başbakan R. Tayip Erdoğan’ın Siyonist bir proje olan BOP’un eşbaşkanlığını üstlenmiş olduğunu basın önünde 32 defa tekrarlamıştır. 2002 de sıfır terörle aldığı bir ülkeyi terör ve teröristlere destek ve cesaret veren, söz, icraat ve Kürt Açılımı gibi bölücü projelerle terörü iyice tırmandırmış ve PKK’yı siyasallaştırmıştır.
ABD ve İsrail destekli bu bölücü hareketin başta Türkiye olmak üzere bölgemiz için önemli bir tehdit oluşturması esas olarak içteki zafiyetten ve milli iradenin yoksunluğundan kaynaklanmıştır. AKP iktidarı söz ve eylemler ile teröre destek vermiştir. Kürt Açılımı ABD ve İsrail destekli PKK’yı meşrulaştırmaya ve Türkiye’yi bölmeye yönelik bir projesidir.
Kurulma aşamasında olan bu İKİNCİ İSRAİL bölgedeki başta İslam ülkeleri olmak üzere, Rusya, İran, Irak, Suriye ve Azerbaycan gibi çok sayıdaki devlet için bir tehdit oluşturmakta ve şayet İKİNCİ İSRAİL kurulursa bu taşeron devlet başta Ortadoğu olmak üzere tüm Asya’yı istikrarsızlık içerisine sokacak ve ABD-İsrail planları için bölgede kullanılacaktır. Öyleyse başta Türkiye, İran, Suriye ve Rusya olmak üzere tüm bölge ülkeleri ABD ve İsrail’a karşı birlik olmalı ve birlikte hareket etmelidirler.
MHP İKTİDAR OLMALI
ABD-İSRAİL ittifakı İkinci İsrail’in kuruluşunda karşılarında tek engel olarak MHP’yi görmekte ve MHP’yi etkisiz hale getirmek istemektedirler. Son günlerde MHP’ye yönelik Haçlı Seferleri’nin ve MHP siz bir meclis oluşturma çabaları bu plan ve projelerin bir parçasıdır..
Ölümü Gösterip Sıtmaya Razı Etmek
Ülkücü Hareket açısından MHP’nin mecliste olması önemli bir başarı değildir. Asıl hedef iktidar olmak olmalıdır. MHP’yi meclisin dışına itme çabaları ve “MHP Baraj Endişesi Taşıyor” iddiaları MHP’nin tek başına iktidar olmasını önle-meye yönelik planın parçalarıdır. Ülkücülere ölüm gösterilerek sıtmaya razı olmaları istenmekte ve MHP iktidarının önü tıkanmak istenmektedir.
Ortadoğu’da ikinci bir İsrail’in kurulmasının önüne geçilmesi ülkemizin bütünlüğünün korunması ve bölgemizin istikrara kavuşması açısından MHP’nin tek başına iktidar olması şarttır. Türk milliyetçileri kendilerine Yüce Allah tarafından yüklenmiş olan bu misyonun farkında olmalıdırlar. Toparlanma ve kucaklaşma döneminden sonra Sayın Bahçeli’nin çağrısına uyularak her Ülkücü çocukluk arkadaşını, mektep arkadaşını, mahalle arkadaşını, askerlik arkadaşını, sadıcını, iş arkadaşını, gün arkadaşını, sohbet arkadaşını, akrabasını, komşusunu bir defalığına MHP’ye oy vermeye ikna ederse MHP % 40’ın üzerinde oyla tek başına iktidar olur. İşin başı inanmak ve inandırmak olmalıdır.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti