• Haberler
  • Genel
  • “Ülkemiz, tehlikeli bir noktaya sürükleniyor”

“Ülkemiz, tehlikeli bir noktaya sürükleniyor”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye’nin yasa dışı faaliyetlerde bir üs haline geldiğini söyledi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye’dre çeşitli istihbarat kuruluşlarının çalışma yaptığını belirtti. Görgöz, “ABD ve Rusya arasında Suriye konusunda varılan mutabakatla, Suriye hükümetinin ve Esad'ın da onay vermesiyle, Suriye meselesinde yeni bir aşamaya geçildi. Bütün bunlar ülkemizin [&hellip]

"Ülkemiz, tehlikeli bir noktaya sürükleniyor"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye’nin yasa dışı faaliyetlerde bir üs haline geldiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye’dre çeşitli istihbarat kuruluşlarının çalışma yaptığını belirtti. Görgöz, “ABD ve Rusya arasında Suriye konusunda varılan mutabakatla, Suriye hükümetinin ve Esad’ın da onay vermesiyle, Suriye meselesinde yeni bir aşamaya geçildi. Bütün bunlar ülkemizin çok tehlikeli bazı faaliyetlerin üssü haline geldiğini, denetimsiz bir şekilde yasadışı örgütlerin harekât alanına dönüştüğünü gösteriyor. Bu tehlikeli gelişmelerin Türkiye içlerine kadar sızması ihtimali de her an mevcuttur. Acaba böyle bir ihtimal gündemde olduğu için mi, Sayın Başbakanın konutunun bulunduğu Keçiören-Sanatoryum bölgesinde kimyasal arındırma üniteleri kurulmaya başlanmıştır?” dedi.
YURTTA BARIŞ, DÜNYADA BARIŞ
Barışın önemli bir kavram olduğunu söyleyen Görgöz, “11 yıllık AKP hükümeti ile nereden nereye geldik. Komşularla ’0’ sorun derken, dünyadaki saygın itibarımız yok ediliyor. Birileri de kalkıyor; sen git Gezi ile Mısır’la, Mursi’yle uğraş diyebiliyor. Dünya o birilerinin tahmin ettiği kadar büyük değil. Komşularınızla sorunlarınızı gideremezseniz, ülkenizde de barışı sağlayamazsınız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme