• Haberler
  • Genel
  • “Ülke kumarcı mantığıyla idare ediliyor”

“Ülke kumarcı mantığıyla idare ediliyor”

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, hükümetin ülkeyi 'kumarcı mantığı' ile idare ettiğini söyledi Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hükümetin ülkeyi 'kumarcı mantığı' ile idare ettiğini söyledi. Uysal, 'Çalışmayanı ödüllendiren, kendi insanını çalışmaması için teşvik eden bir sistem olur mu?' diye sordu.DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş ve Yönetim [&hellip]

"Ülke kumarcı mantığıyla idare ediliyor"

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, hükümetin ülkeyi “kumarcı mantığı” ile idare ettiğini söyledi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hükümetin ülkeyi “kumarcı mantığı” ile idare ettiğini söyledi. Uysal, “Çalışmayanı ödüllendiren, kendi insanını çalışmaması için teşvik eden bir sistem olur mu?” diye sordu.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş ve Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hükümet kurt ile yiyor, kuzu ile ağlıyor. İnsanları sadakaya mahkum ettiniz. İktidarın bugün uyguladığı politikayı sürdürebilme imkanı yoktur. Sanayi Bakanı bile bunu söylüyor. Sistem, insanları cezalandıran, çalışmayanı ödüllendiren bir sisteme dönüştürülmüş durumda. Kendi insanını çalışmaması için teşvik eden bir sistem olur mu? Çiftçiye de aynı muameleyi yapıyor. Uygulanan vergilendirme politikasıyla, bir eliyle verdiğinin daha fazlasını geri alıyor. Sadece 9 katrilyon mazot üzerinden, ÖTV ile geri alıyorsunuz. Baltayı, pelte diye yutturma gibi kabiliyetleri var.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme