'Ülke için üretim önemli' – Kocatepe Gazetesi

21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli seçim çalışmaları kapsamında gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. 'Vatanımız ve Cumhuriyetimiz dürüst, çalışkan insanların omuzlarında yükselir' sloganı ile yola çıktığını belirten Kayayerli 'MHP'de başlayan değişim hareketinin başından beri vardık. İlk önce hedef MHP'de yönetimi almaktı. Alınamadı. Devlet Bey çok pasif davranıyor. Partinin iktidar [&hellip]

21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli seçim çalışmaları kapsamında gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. “Vatanımız ve Cumhuriyetimiz dürüst, çalışkan insanların omuzlarında yükselir” sloganı ile yola çıktığını belirten Kayayerli; “MHP’de başlayan değişim hareketinin başından beri vardık. İlk önce hedef MHP’de yönetimi almaktı. Alınamadı. Devlet Bey çok pasif davranıyor. Partinin iktidar olmasını sanki istemiyor. Türkiye’nin karşılaştığı zor durumlar var. O zor durumları nasıl atlatması gerektiği hususunda doğru şeyler yapılmıyor” dedi.
HİSSİYATA, DUYGUSALLIĞA BAKILIYOR
Seçimlerde insanların bilinçli hareket etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Kayayerli; “Bizim bilinçli seçmenimiz çok az. Küresel devlet olan Amerika, Almanya’daki gibi seçimler olmuyor. Genelde hissiyata, duygusallığa, liderin rüzgarına, tanıdıklara bakılıyor. Seçimlerde böyle değil daha bilinçli hareket edilmesi gerekiyor. Seçimden çıkacak sonuç çok önemli. Sonuç çıktıktan sonra ne olacak? Kendini yetiştirmiş grup ayrılacak, savrulacak. 4 yıl boyunca bekleyecek. Millet ittifakı mecliste çok fazla milletvekili alırsa Cumhurbaşkanının kararlarını durduracak. Bunların hepsi soru işareti. Üretim var mı? Yok. 16 yıldır bir siyasi partinin ülkeyi idare etmesiyle bir çok çözümler üretilmesi gerekirdi aslındı. Çözüm üretildi mi? Somut çözümler yok. 16 yılda yapılanları bir kenara koysak, bir de sadece Keban Barajı’nı bir kenara koysak, ülke için Keban Barajı daha değerli. Çünkü üretim sağlıyor. Bu hükümetin sadece hizmet alanında çok fazla çalışmaları var. Köprüler, tüneller yapıyoruz diyorlar. Kim yapıyor, şirketler yapıyor. Yap işlet devret modelinde onu alıyor. Bizim insanımız ne yapıyor, köprüden geçiyor. Köprüden geçerken parasını cebinden ödemesine rağmen teşekkür ediyor. Halbuki parasını veriyor. Bir esnafa gitsek pantolon aldığımızda adama teşekkür ediyor muyuz? Karşılığını veriyoruz. 2 köprüyü devlet yaptı. Bu iktidardan çok önce yapıldı. Diğer yapılanları şirketler yapıyor. Belli bir anlaşma yapılıyor, şu kadar araç geçecek. O kadar araç da geçmiyor” dedi.
AKŞENER’İ DESTEKLEYELİM
19 Mayıs Ruhu’nun İyi Parti ruhu olduğunu söyleyen Kayayerli; “Milli düşünce ve kazanımlarımızı, milli değerlerimizi ve Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına almak için gayret gösterenlere karşı, milli onurumuzun şahlanışıdır. Kişiliksiz teslimiyetçi ve beceriksiz yönetim anlayışına sahip fikir ve uygulamalara karşı Türk Milleti’nin yeniden şahlanışı, yeniden direnerek milli kültür unsurlarını savunması ruhudur. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Fikri Hür İrfanı Hür Vicdanı Hür’ Türkiye Vatandaşı Kimliğine sahip vatandaşlarımızın Milletine önderlik ederek, her türlü tuzakları yıkarak gönüllü olarak Millet İttifakı’nda birleşerek memleketimizin sorunlarına çare bulmak, yol göstermek ülkemizi daha iyi yönetmek iç ve dış tehditlerden kurtarmak için Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaktır. Yeniden milli birliği beraberliği sağlamak, milli dayanışmayı, ortak aklı ve parlamenter sistemle demokrasiyi yaşatmaktır. Hangi partide, hangi görüşte, ülkemizin hangi ilinde ilçesinde ve köyünde olursak olalım işi ehline, işi milletin kendi aklına Millet İttifakı’na verelim. Bizler milletvekili adayı olsak da olmasak da yeni dayatılan Cumhur sistemine karşı gönülleri fetheden Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’i destekleyelim” şeklinde konuştu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme