Ülke hükümetsiz kalmaz – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, hiçbir partinin ülkeyi hükümetsiz bırakmaya yetkisinin olmadığını belirtti AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, parti çalışmaları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.RAHATIMIZ BOZULMASIN DER GİBİLERAK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, 7 Haziran’dan sonra muhalefet partilerinin “Rahatımız [&hellip]

Ülke hükümetsiz kalmaz

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, hiçbir partinin ülkeyi hükümetsiz bırakmaya yetkisinin olmadığını belirtti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, parti çalışmaları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.
RAHATIMIZ BOZULMASIN DER GİBİLER
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, 7 Haziran’dan sonra muhalefet partilerinin “Rahatımız bozulmasın” der gibi bir izlenim bıraktıklarını söyledi. Tutumlu, “Parlamento’ya giren 4 partinin bir şekilde hükümet kurması gerek. Muhalefet partilerinde anlamsız bir tavır görüyoruz. Başından beri bu partiler bu seçim sonucundan üzgün, keşke AK Parti tek başına iktidar olsaydı, bizim de rahatımız bozuluyor gibi anlamsız hareketler sergiliyorlar. Partiler iktidar olmak için seçime girerler. Bu imkan, en verimli şekilde nasıl değerlendirilir, buna bakmak gerekir. Eğer siyasi partiler bu ülkeye hizmet etmek istiyorsa, partilerin bu ülkeyi hükümetsiz bırakmaya yetkileri yoktur” dedi.
HER TOPLUMDA YANLIŞLAR VARDIR
İstanbul’da, CHP’li Ataşehir Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk iddiaları hakkında da bir soruyu yanıtlayan Tutumlu, “Toplulumuzda iyi insanlar, iyi insanlar varsa, siyasi partilerde de iyi insanlar, iyi olmayan insanlar vardır. Mesele burada, kurumsal bir şey var mıdır? Yolsuzluk kurumsallaş mıdır, buna bakmak gerekiyor. Soruşturma Komisyonu’na gerek yok. Belediye Başkanı kendi de açıklayabilir. Kendisine inanırız” diye konuştu.
TEŞKİLATIN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken de Afyonkarahisar teşkilatı olarak aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ötken, “Geçtiğimiz hafta içerisinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu beyde ilimize geldi. Bakanımız ne kadar İzmir’den Milletvekili olsa da bir ayağı sürekli Afyonkarahisar’da. Her bayram olduğu gibi Bakanımız Afyonkarahisar’ımıza müjdelerle geldi. 5 tane müjdeyi ilimize hediye etti. Patates üreticisinin sorunlarını Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya Bey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’e bir dosya hazırlayarak verdi. Çiftçilerimizin sıkıntıları çözüme kavuşması için çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme