• Haberler
  • Gündem
  • Ülke gündemini değerlendirdiler – Kocatepe Gazetesi

Ülke gündemini değerlendirdiler – Kocatepe Gazetesi

Ülke gündeminin değerlendirildiği ziyarette AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Baro Başkanı Turgay Şahin yer aldı.Yurdunuseven, Sel ve Şahin'i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Konak, 'Değerli dostlarımızla hem gündemi değerlendirdik, hem de esnafımızın sorunlarını ortaya koyduk. İstişarelerimizle belirlenen konuları [&hellip]

Ülke gündeminin değerlendirildiği ziyarette AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Baro Başkanı Turgay Şahin yer aldı.
Yurdunuseven, Sel ve Şahin’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Konak, “Değerli dostlarımızla hem gündemi değerlendirdik, hem de esnafımızın sorunlarını ortaya koyduk. İstişarelerimizle belirlenen konuları önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz. Sayın Yurdunuseven, Sayın Sel ve Sayın Şahin’in değerli görüşlerinden faydalandık” dedi.
Ziyarette Konak’ın yanı sıra Başkan Vekili Atilla Kocabaş’ta yer aldı.

Bakmadan Geçme