“Ülke genelinde ilgi ile takip ediliyor”

Karakaş aday öğrencilere mesajında, 'Üniversitemiz Devlet Konservatuarı nitelikli eğitimci kadrosu, diğer okullarca da örnek alınan fiziki imkânları ve binası, eğitim öğretim yılları içerindeki sayısız ulusal ve uluslararası bilimsel ve sanatsal etkinlikleri ile ülke genelinde ilgi ile takip edilmektedir. 2 Profesör, 3 Doçent, 9 Dr. Öğretim Üyesi, 26 Öğretim Görevlisi, 2 Araştırma Görevlisi ve 16 yarı [&hellip]

Karakaş aday öğrencilere mesajında, “Üniversitemiz Devlet Konservatuarı; nitelikli eğitimci kadrosu, diğer okullarca da örnek alınan fiziki imkânları ve binası, eğitim öğretim yılları içerindeki sayısız ulusal ve uluslararası bilimsel ve sanatsal etkinlikleri ile ülke genelinde ilgi ile takip edilmektedir. 2 Profesör, 3 Doçent, 9 Dr. Öğretim Üyesi, 26 Öğretim Görevlisi, 2 Araştırma Görevlisi ve 16 yarı zamanlı öğretim elemanı toplamda 58 eğitimci dört bölüm ve 8 anasanat dalında öğrencilerimizin nitelikli olarak yetişmeleri için gayretle çalışmaktadırlar” dedi.
Karakaş, mesajında, “Mezun olduğunuzda; müzik alanında icra-eğitim ve araştırma alanlarında istihdam imkânı bulabilirsiniz. Düzenlenen sayısız bilimsel ve sanatsal etkinlikte kazanacağınız tecrübeler, bilgi ve beceriler ve en önemlisi edineceğiniz ‘çevre’ sizi çok erken yaşlarda hayata hazırlayacaktır. Konservatuvarımızın yüksek lisans ve sanatta yeterlik/doktora programlarının açık olması gelecekte bilim insanı olmak isteyen siz değerli adaylarımız içinde çok önemli bir fırsattır. 1999 yılından bu yana yetiştirdiği sanatçı, eğitimci ve akademisyenler ile ülkemiz müzik kültürüne katkıda bulunan konservatuar ailesi içinde siz değerli adaylarımızı da görmek bizleri mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme