Ülgen, Keklik'e Brifing Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'e brifing verdi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen’i ziyaret etti.

CİB Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen tarafından Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’e Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğünün Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerindeki görev ve sorumlulukları hakkında bir brifing verildi.

Ayrıca Devlet Enformasyon Sistemi, CİMER, Dezenformasyonla Mücadele konularında da fikir alışverişinde bulunuldu.

AYIN TARİHİ YAYINI VALİLİKLERLE PAYLAŞILIYOR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından kamu kurumlarına yönelik olarak hazırlanan Kurumsal Sosyal Kullanım Rehberi ile 101 yıldır yayın hayatını sürdüren Başkanlığın yayınlarından olan Ayın Tarihi dergisinin içerikleri hakkında bilgi veren Ülgen, bahse konu yayınları düzenli olarak valiliklerle paylaştıklarını belirtti. CİB Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen, zaman zaman sahada görevli kamu çalışanları ile basın mensuplarının vazifelerini yerine getirirken birlikte uyum içinde çalışmak durumunda olduklarını etti. 

BASIN KARTI VE BASIN TRAFİK KARTI ÇALIŞMALARI KOLAYLAŞTIRIYOR

CİB Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen, resmî bir kimlik niteliği olan basın kartı ve basın trafik kartlarının basın mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla kendilerine verildiğini, kamu çalışanlarının özellikle bu hususu dikkate almaları gerektiğini vurguladı. Ülgen, basın mesleğinin de bir kamu görevi olduğunu, bu nedenle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğü tarafından zaman zaman mesleki ve farkındalık eğitimleriyle gazetecilerle bir araya geldiklerini; yine bölgede yaptıkları saha çalışmalarında kendileriyle sürekli iletişim hâlinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Ülgen, Keklik'e Brifing Verdi

Ülgen, Keklik'e Brifing Verdi

Ülgen, Keklik'e Brifing Verdi

Bakmadan Geçme