Ulaşım raporu için sona gelindi

Afyonkarahisar’ın kent trafiği ile ilgili hazırlanacak raporda son aşamaya gelindi Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada Afyonkarahisar Trafik Master Planı’nın, ulaşım mühendisliğinin ve kent planlamasının alanlarında uzman bir ekip tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi yan kuruluşu olan İSBAK A.Ş. tarafından hazırlandığı belirtildi. Daha önce birçok ilin trafik sorununu çözen ve İstanbul’daki birçok yeniliği kendi bilgi ve teknolojisiyle hayata [&hellip]

Ulaşım raporu için sona gelindi

Afyonkarahisar’ın kent trafiği ile ilgili hazırlanacak raporda son aşamaya gelindi

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada Afyonkarahisar Trafik Master Planı’nın, ulaşım mühendisliğinin ve kent planlamasının alanlarında uzman bir ekip tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi yan kuruluşu olan İSBAK A.Ş. tarafından hazırlandığı belirtildi. Daha önce birçok ilin trafik sorununu çözen ve İstanbul’daki birçok yeniliği kendi bilgi ve teknolojisiyle hayata geçiren İSBAK, Afyon Belediyesi’nin açtığı ihaleyi kazanarak altı aylık bir süre sonunda raporunu hazırladı. Kapsamlı bir hazırlık dönemi olan çalışmada kent meydanı projesinin değerlendirilmesi, trafik kavşakların yeniden düzenlenmesi, toplu taşıma sisteminin iyileştirilmesi, yeni otopark projeleri, trafik sinyal sürelerinin yeniden hesaplanması, kavşaklardaki sıkışıklığın ortadan kaldırılması ve yaya güvenliğinin sağlanması konularını içeriyor.
İSBAK tarafından yürütülen proje ile kent merkezindeki 32 ana kavşakta ve ana arterlerde yapılan sayımlar ve analiz sonuçları yapılan toplantıda değerlendirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme