• Haberler
  • Genel
  • Ulaşım fiyatlarına yeni düzenleme – Kocatepe Gazetesi

Ulaşım fiyatlarına yeni düzenleme – Kocatepe Gazetesi

Özel halk otobüsü ile minibüsler arasında, uzun zamandır süren fiyat kırma rekabeti, 'anlaşma' ile sona erdi Özel halk otobüsü ile minibüsler, Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin 2012 yılının ilk toplantısında aldığı karardaki fiyatlara geri döndü. Uzun süredir 1 liraya yolcu taşımacılığı yapan taraflar, iddialara göre bir yemekte bir araya geldi. Yemekte hem fiyatların Belediye Meclisi'nin belirlenen seviyeye [&hellip]

Ulaşım fiyatlarına yeni düzenleme

Özel halk otobüsü ile minibüsler arasında, uzun zamandır süren fiyat kırma rekabeti, “anlaşma” ile sona erdi

Özel halk otobüsü ile minibüsler, Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin 2012 yılının ilk toplantısında aldığı karardaki fiyatlara geri döndü.
Uzun süredir 1 liraya yolcu taşımacılığı yapan taraflar, iddialara göre bir yemekte bir araya geldi. Yemekte hem fiyatların Belediye Meclisi’nin belirlenen seviyeye yükseltilmesi, hem araçların yüzde 15 oranında azaltılması, hem de Belediye Meclisi’nden fiyat artırımı talebinde bulunulması konusunda uzlaşmaya varıldı. Düzenlemeyle, toplu ulaşımda öğrenci 1 lira 25 kuruş, tam-sivil 1 lira 35 kuruşa yolculuk edecek.
Termal bölgelere yolcu taşıma ücreti, fiyat indiriminden önce 1 buçuk lira iken, “uzlaşmadan” sonra 1 lira 70 kuruşa çıktı. Tarafların, Belediye Meclisi toplantısında toplu ulaşım ücretlerine ne kadar zam isteyecekleri ise henüz net değil. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme