• Haberler
  • Genel
  • Ulaşılamayan köy yolu yok – Kocatepe Gazetesi

Ulaşılamayan köy yolu yok – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda yol açma ve karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Afyonkarahisar’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle kapanan köy yollarında yol açka ve ulaşımı sağlama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği bildirildi. Kapanan yollarda 7 greyder, 4 keçpe, 7 [&hellip]

Ulaşılamayan köy yolu yok

Afyonkarahisar genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda yol açma ve karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Afyonkarahisar’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle kapanan köy yollarında yol açka ve ulaşımı sağlama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.
Kapanan yollarda 7 greyder, 4 keçpe, 7 kamyon, 5 pikap ve çok sayıda personel ile yol açma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Kapanan köy yollarının yapılan müdehale sonucu anında ulaşıma açıldığı, ancak yoğun kar yağışı nedeniyle yolların yeniden kapandığı açıklanırken, şu ana kadar ulaşılamayan köyün olmadığı bildirildi.
Merkezde karın en yoğun olduğu bölgeler olan Büyük Kalecik, Küçük Kalecik, Belkaracaören, Sarık, Halımoru, Bayramgazi, Çatalçeşme ve Olucak köylerinde yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Afyonkarahisar İlçelerinde ise yine aynı şekilde ulaşım sağlanamayan köy ve kasaba bulunmazken, kapanan yollarda ekipler çalışmalarını yaparak, yolları açıyorlar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme