• Haberler
  • Genel
  • Ukrayna heyeti Park Hastanesi'nde – Kocatepe Gazetesi

Ukrayna heyeti Park Hastanesi'nde – Kocatepe Gazetesi

Ukrayna'dan gelen sağlık turizmi heyeti Park Hastanesi'nde incelemelerde bulundu Sağlık turizmi alanında çalışmalarına hız veren Özel Park Hastanesi Ukrayna heyetini ağırladı. Ukrayna’dan gelen 32 kişiden oluşan ve içlerinde hastane tıbbi direktörleri, hekimler, üniversite öğretim üyeleri, Ukrayna sağlık bakanlığı yetkilileri ve Ukraynalı gazetecilerin bulunduğu sağlık turizmi heyeti Özel Park Hastanesi'nde incelemelerde bulundular. Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme [&hellip]

Ukrayna heyeti Park Hastanesi’nde

Ukrayna’dan gelen sağlık turizmi heyeti Park Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Sağlık turizmi alanında çalışmalarına hız veren Özel Park Hastanesi Ukrayna heyetini ağırladı. Ukrayna’dan gelen 32 kişiden oluşan ve içlerinde hastane tıbbi direktörleri, hekimler, üniversite öğretim üyeleri, Ukrayna sağlık bakanlığı yetkilileri ve Ukraynalı gazetecilerin bulunduğu sağlık turizmi heyeti Özel Park Hastanesi’nde incelemelerde bulundular. Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyinin (THTDC) katkılarıyla Türkiye’ye gelen heyet yaklaşık 2 saat süreyle hastaneyi incelediler. Heyetin incelemelerinde T.C Başbakanlık müşaviri Hamdi Şengel, THTDC genel sekreteri Yunus Gürkan ve türkiyeturizm.com haber sitesi sahibi Özkan Altıntaş bulundular. Özel Park Hastanesi yönetim kurulu başkanı Mustafa Enis Arabacı heyet üyelerine hastanenin kapasitesi, yapılmakta olan hizmetler ve sağlık turizmindeki hedefleri hakkında bilgi verdi. Arabacı özellikle kalp damar cerrahisi operasyonları, büyük eklem protezleri gibi ortopedik hizmetler, göz operasyonları, ortodonti ve implant gibi diş hizmetleri, diyaliz hizmetleri ve estetik amaçlı sağlık hizmetlerinde sağlık turizmi çalışmalarını yoğunlaştırdıklarından bahsetti. Afyonkarahisar’ı temsil eden kurumların yöneticileri olarak, medikal turizm ve termal turizmde dünyanın önde gelen destinasyonlarından birisi olmak için büyük bir heyecan içinde çalıştıklarını belirten Arabacı, konukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Ukrayna heyeti üyeleri ise hastane standartlarının oldukça etkileyici olduğunu, Park hastanesiyle işbirliği yapmak konusunda istekli olduklarını belirttiler. Sağlık turizmi paket fiyatları, ulaşım ve transferler hakkında bilgi alan heyet Park Cafe’de kendileri için düzenlenen yemeğe katıldı. Yemek bitiminde Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Mustafa Solak da hastaneye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek hastane ve heyet yetkilileriyle kısa bir görüşme yaptı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme